De skrattar

 
 
Det hörs glada röster från övervåningen, de skrattar, sjunger och spelar ett spel . Tjejerna som Elin har bjudit hem. Jag sitter där nere och njuter av att höra dem skratta. Allt känns som vanligt. Livet kommer tillbaka igen och när det var som mest hemskt så var det svårt att förstå. De hoppar i badet på kvällen och sitter där med bubbel i glasen och jag blir så glad att de kan ses som de är. Att min dotter kan visa sig i bikini igen och visar sin kropp efter allt den varit med om. Den tanken var långt borta i somras. 
 
Sedan fortsätter de kvällen i nattlinne och pyjamas. Underbart! Tänk vilken lycka att ha vänner som man kan vara den man är med och där man vet vad hon gått igenom och förstår. Man behöver inte prata om det man bara vet. När de kom var Elin egentligen låg, lågt hb men bara av att hon träffar dem så känns det som den höjt sig av sig själv. Att få känna att livet är som vanligt igen, att få känna att man faktiskt är den som äger över livet ger massor av energi. Även om hon fortfarande tittar i spegeln och inte tycker om att se ut som hon gör, så kan hon ändå leva med att det är så här en tid och snart blir allt bättre.
 
I helgen har vi haft det toppen, min man har varit lite halvdålig men ändå har det varit bra. Lycka att bara få vakna och kunna leva som vanligt. Det är en underbar känsla!
 
Kram Lotta
 
……………………
 
Mer omkring vår cancerresa hittar du här om du scrollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”De skrattar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *