Baka på en måndag:-)

 
 
Paj med vinbär, hallon och björnbär
 
 

 

 

Idag har jag varit hemma med min son. Han fick ont i ryggen efter jobbet i trädgården igår..trodde inte att en sådan liten pojke skulle få såå ont.
 
På eftermiddagen kände han sig bättre och ville baka. Baka på en måndag? Jag som håller igen i veckorna. Han påpekade att jag behövde inte smaka..hur lätt är det?? Jag kämpar på men det är så tråkigt:-). I vilket fall var han nöjd över att få bjuda på sin kaka…P.s den var jättegod..fast det var måndag *ler*.
Ha en skön vecka
Kram Lotta
 
Mer bakning hittar du här om du scrollar 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

24 reaktioner på ”Baka på en måndag:-)”

 1. Jag och dottern bakade både muffins och chokladbollar till vårt kompisfika idag. Kan säga att jag inte kunde låta bli att smaka!:) Tur att jag joggade i morse…
  Kram

 2. Ajdå, hoppas ryggen hans känns bättre imorgon. Ser riktigt smarrigt ut det där.

  Har också ont i ryggen, inte så konstigt kanske, kom på att jag står och packar vid en 75 cm högt bord när arbetshöjden bör vara 90 om jag inte är ute och cyklar..

  kram

 3. Åh stackars liten, det är inte lätt att veta hur mycket dom ska ta i och inte.Även här har det blivit hembakat Leilas muffins med crumble kan verkligen rekomederas.Kanske du har något fotojobb norrut då måste du höra av dig här finns allt hjärte rum.
  Kram Theres

 4. Viist är det svårt stt hålls igen på allt det goda… Här bakades det muffins, sonens absoluta favorit. Så där en vanlig måndag. Men det spelar inte så stor roll. Egentligen.

 5. Hoppas din sons rygg blir bättre. Otäckt när så små får ryggont. Blev så imponerad av dina bilder idag. Sååå vackra!
  Pajen såg smaskig ut, det går ju inte att avstå, du får se det som lite lyx i vardagen…
  Kram Anna

 6. Du er så utrolig dyktig på å skape stemning i bildene dine, og de er så fristende at jeg får bare lyst til å gå på kjøkkenet selv og finne frem bakebollen;)
  Tar du bilder til kokebøker??

  Tusen takk for herlig inspirasjon:)

  Klem Kjersti

 7. Oj, liten pojk! Hårt jobbat 🙂

  Vet du, Lotta? När jag läste rubriken, det dök upp i mitt huvud ”men det är ju Lotta, det är ju hon – baka på måndag”… :)))

  Ha en underbar vecka! kramar

 8. Hoppas hans lilla rygg mår bättre idag!!
  Om det finns paj kvar kommer jag om några timmar!! *fniss*
  Å jag e så sugen på något gott nu när jag försöker hålla igen…
  kramis Susanne

 9. Hej Lotta fantastiska männsika! Tycker du är så grym i det du skriver och dina foton är helt fantastiska! Hoppas vi kan ”få till det” till sommaren. Känner igen mig i att ”hålla igen” Nu under våren men hur lätt är det med alla godsaker som finns. Håller helt med i din linje om att hålla igen under veckorna och unna sig och njuta under helgen, det är ju det som är den viss mening, sen är det ju viktigt att må bra till både kropp och själ! Jag väntar fortfarande på förändringen till en annan bloggadress men det verkar vara stiltje där vilket är lite frustrerande! Tusen kramar till dig och fortsätt vara den livsnjutare du är, jag hänger på så gott det går!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *