Lite gott till fikat..

Nu har jag förberett allt för vårinspirationsjobbet imorgon. Blommor, porslin och så fika. Jag ska få låna en väns Madicken veranda här i byn.
 

 
 
Tänkte att jag skulle duka upp med lite goda muffins där med frosting. Ska dekorera dem med björnbär och vinbär. Nu måste jag sova..den här dagen har varit full rulle. Imorgon e.m då vill jag bara mysa med mina barn..får se vad vi hittar på.
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Lite gott till fikat..”

 1. Opps, du är driftig Lotta må jag säga, 4 inlägg på samma dag!? ; ) Jag som just skulle kommentera den läckra skurborsten fr Cath Kidston och så kom detta inbjudande inlägg! Så läckra bakbilder, vackra tillbehör och snygga muffins med björnbär och det där trevåningsfatet gillar jag verkligen, kan man hyra dej: ) ; ) Trevlig helg Lotta! Mari.

 2. Hej Lotta!

  Så länge sedan jag lämnade ett par ord hos dig, men jag läser varenda ett inlägg från dig med glädje!!!

  Du har gjort mig så sugen på ett utekök med alla dina härliga bilder, ska bara försöka övertala mannen :0)

  Var rädd om dig, kram åsa

 3. Hej! Vad många fina ideér du bjuder på, blev sugen att både städa och baka… Återgår till att putsa fönster…Härlig skylt med Drömhuset, det är väl det man ska komma ihåg ibland när det inte alltid ser ut så här hemma…
  Må så gott
  /Karin

 4. Det ser alltid så gott ut när du bakar 🙂 man blir verkligen inte sugen på en cupcake! NOT!:)
  Hoppas ni får en härlig eftermidda tillsammans!

  Åse

 5. Ojojoj, vilka bilder det ser supergott ut. Och jag som försöker att inte äta sånt… bikinisäsongen du vet… Vilken underbar header du har nu, jag har inte hunnit titta in så ofta det senaste så den var ny för mej idag. Helt min stil kan jag säga. Ha en riktigt skön helg//kram maria

 6. Så läckra cupcakes!! Blir säkert ett jättefint reportage med dem i en veranda… Skvallra när vi kan se och läsa om det! 🙂

  Ha en bra dag och lycka till!!

  Kram
  Willewira

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *