Cupcakes a` la vår

 
I vår familj är det jag och barnen som är gottegrisar..och så älskar vi att baka. Visar er några bilder på cupcakes som vi har gjort och som har fått lite vår tema. Gjorde frostingen i gult. Recept hittar du här.

Nu när våran lilla tjej är sjuk så ska vi festa på något gott. Här är det snörvel och hostigt ..hoppas jag klarar mig även denna gång.

 
Har fått många snälla mail och kommentarer på min inställning som familj och vara hemma mer med mina barn. Tack för dem!! För mig är det viktigt att jag inte kommer att ångra mig..att jag valde mitt jobb före mina barn. Jag trivs med att gå här hemma och skrota och ha tid tillsammans med dem och samtidigt skulle jag inte vilja vara utan mitt arbete som förskollärare..det gäller bara att få båda delarna i harmoni. Båda barnen och vi vuxna behöver lugn och ro.

Mer bakning hittar du här om du scrollar 

Kram / Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

35 reaktioner på ”Cupcakes a` la vår”

 1. Hej !!!Åh,vad fina…..och säkert otroligt goda med,för den delen….!!!!!!Jag festar också loss på lite gott, när barnen är sjuka…….Du gör helt rätt,som väljer mer tid med barnen……Jag har också alltid valt barnen framför jobb……tyvärr är det inte alltid lätt för alla att hitta en balans……….oftast är det för mycket eller för lite av det ena eller det andra…….Krya på-hälsningar från mig,Kram,Monica

 2. Mmm..det så godt ut! Ble skikkelig fristet her, kanksje jeg må ta frem kjøkkenmaskinen og bake litt;) Men først må jeg male ferdig. Ha en super dag! P.S. Du har en så fin blogg, masse inspirasjon!

 3. Mumsmums! Så fina de är, ser verkligen våriga ut! Visst vill man vara hemma med sitt barn. För mig fungerar familjelivet perfekt när jag arbetar 75% som lärare och det tänker jag göra så länge jag kan och får. Ha det gott!Kram

 4. Klart man ska, om man kan, vara hemma mer med sina barn. De är ju bara små en gång. Det är en av de största anledningarna till att vi flyttade. Nu är jag ju förvisso hemma med barnen hela tiden, men vem vet, kanske blir några timmars jobb för min del med i framtiden…Hur gör du dina förstorade ord? Gör du dem själv, eller har du något program?Härmar efter lite på egen hand…Ser gott ut med cupcakes!

 5. Ah, nu ska jag också göra cupcakes 😉 Vad använder du för ingredienser till den GULA frostingen?? Som någon skrev tidigare – bra idé inför påsken! 🙂

 6. Härliga cupcakes!Här fick jag frågan igår av min chef om jag hade planer på att gå upp i tid till hösten, jobbar ju 75%. Har inte ens tänkt i de banorna då jag värdesätter tiden med mina barn och än så länge behöver de mig ganska mycket!:) Skönt att kunna göra läxor innan sonen blir alltför trött och i höst börjar dottern ettan och då blir det ännu mer läxor som det ska hjälpas till med. Tror aldrig att man ångrar att man prioriterat sin familj. Om man vill göra karriär och annat så hinner man det senare!:)Kram

 7. Åh så söta och smarriga cupcakes ni bakat! Tack för tipset om gul frosting! Jag jobbar 75% som förskollärare och det räcker alldeles lagom för att hinna med mig själv och mina barn + allt annat man ska göra…Kramisar Eva 🙂

 8. Vilka smarriga muffins. En dum fråga ifrån mig. Frostingen, ska man ta på det när man ska äta dom? Eller kan man sätta på det och sen frysa in dom?Tid med barnen är det bästa man ”investerar” i. Jag tycker nästan att ju äldre dom blir, desto mer behöver dom en. Små barn, små behov osv….kramströmma

 9. Tid med barnen tror jag aldrig man ångrar!Jag har valt att vara hemma på heltid, sen -97.Vi är några väninnor som är hemma, så vi ses o lunchar ihop, går på öppna fsk o ses i lekparken.Tribs bra med det. Men det skulle va kul att jobba lite extra i nå´n mysig inredningsbutik!Kram Jeanette

 10. Sen när jag är klar med studierna så vill jag jobba minst 75% och vara hemma med barnen en dag i vecka. Man måste passa på umgås med dem innan dom blir stora och inte har tid med sina föräldrar. 🙂Nu när jag studerar och har två dagar i veckan då jag sitter hemma och har distansstudier så är barnen hemma ibland när det fungerar. OM jag har gott om tid ja. Muffinsen ser jättegoda ut. Funderar på en egodag med min stora tjej. Hon vill vi ska baka. Hur gjorde du frostingen gul och vad smaksatte du den med? Philadelphiaost? Gul karamellfärg???Kram Jenny

 11. Så gott det ser ut. Sonen har ätit upp de han bakade sist så jag tror nog att han gör nya på lördag. Bra att ha till sportlovet. Tycker att det blev så fint i din soffa. Har lagt överdrag på mina också för att övertyga maken att vi måste ha ljusa soffor när vi snart måste köpa nya, *s*. Kramar Ullis

 12. Men du, det där receptet passar mig jättebra. Jag ska ha med fika till jobbet på fredag, vi turas om. Jag har inte haft en aning om vad jag ska baka men nu vet jag. TACK för tipset.Kramar Anette

 13. Åhh,vilka härliga cupcakes ni bakat,dom ser sååå fina och goda ut och så uppiggande med gult..härliga bilder!=)Vilken fin sida du har med så många fina bilder!Kram Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *