Info & Pr Policy

Lite fakta om min blogg och mitt jobb som Fotograf & Influencer

Jag arbetar som influencer på mina sociala kanaler, blogg Fyra årstider – mitt liv på landet och mitt instagram fyraarstider. Bloggen startades 2008 och är en av Sveriges största bloggar inom Hus & Hem. På bloggen delar jag min vardag från lantlivet, det stora röda sålda huset och nu vår nya bostad, stugan vid sjön. Jag tycker om att skriva som livet är och vill gärna att mina läsare ska få med sig en tanke eller en känsla efter de besökt bloggen.

Min högskoleutbildning är lärare för grundskolan men jag har också förverkligat en dröm att arbeta som fotograf för magasin i Sverige och övriga Europa. Dessa yrkesroller har nu jag lagt åt sidan för att bara jobba med min sociala kanaler. Genom mina bilder och texter vill jag beröra mina bloggläsare och att de ska få en fin stund här på Fyra årstider.

Utgiven Bok Fyra årstider mitt liv på landet 2013
Årets Nyföretagare i Mjölby kommun 2014

Hur jag arbetar med reklam

På Fyra årstider förekommer reklam i olika utföranden. Den reklam som presenteras här på bloggen är alltid noggrant utvald för att passa mig och mina läsare. Min reklam eller mina annonslänkar märks alltid ut i början på varje inlägg. På Fyra årstider förekommer reklam genom produkter eller tjänster, produktprover, pressutskick, PR resor, upplevelser osv.  Mina åsikter är aldrig köpta utan genuina och kan ej påverkas av tredje part. Allt material på denna blogg om annat ej anges ägs av mig och skyddas av upphovsrättslagen.  Mina bilder tillhör endast mig.

Några av mina reklamsamarbeten genom åren är Bixia, Apotek Hjärtat, Mio, Ellos, Akademibokhandeln, City Gross, Readly och många, många fler.

Kontakta mig gärna på mail om ditt företag är intresserad av att synas på mina sociala kanaler
info.fyraarstider@gmail.com