Reportage om mitt företagande

Nu finns ett reportage om mig i Hushållningssällskapets medlemsmagasin i Östergötland. Kul att de vill skriva om mig och mitt företagande på landsbygden. Ler när jag tänker på att det är min lilla son som fotat bilden på mig. Välkommen till Fyra årstider till er som aldrig tidigare tittat in!

För er som undrar så kommer vårt utereportage i Allt i hemmet i nummer 9 (anonym, nu har jag rättat:-)

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Reportage om mitt företagande”

 1. Vackra bilder….ja barnen är det viktigaste vi har. Det är många stunder som jag längtat tillbaka till när mina vuxna var små:) Men jag får leva på mina minnen. Kram

 2. Kul!!
  Och grattis till publiciteten vilket säkert ger fler positiva ringar på vattnet!

  Ser dina härliga bilder från ”vitsippsbacken”, -vi kommer precis hem från skogen där vi fotat lite, så mysigt och ljuvligt med mängder av blommor att vältra sig i!
  Trevlig Valborg!

  Kram Mariette

 3. Det är så kul att se folk som vill, kan och vågar och desutom lyckas!!! Trevligt att de ville göra reporatge om just det och jag ser fram emot Allt i Hemmet, tur jag prenumerar… Ha en skön valborg Lotta! Mari.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *