Lotta i utomhusreportage

Underbar plåtlåda från House of Linnea

Nu mina vänner ska jag berätta vad som ska hända hos mig nästa fredag. Jag har kommit i kontakt med en tjej som jobbar som stylist för Dona Produktion och som även har blogg. Hon heter Pernilla och är i mina ögon en urgullig tjej med precis min stil när det gäller styling. Till min lycka har hon hört av sig och vill gärna komma hem till mig och göra ett utomhusreportage vid utekök, pool, utekök i uterummet, trädkoja samt kanske skafferi.

Söt ask från Ellis Corner

För mig är det en erfarenhet att bara få träffa Pernilla och fotografen..se hur de jobbar. Jag har en liten dröm att kunna jobba lite med styling och att ta bilder..men jag vet inte hur jag ska gå tillväga. Så jag ser inte bara detta som ett reportage..jag ser det som en erfarenhet rikare. Dessutom åker dessa människor ända från Skåne för att komma till mig och det känns väldigt kul. Pernilla har med sig fotografen Olof Abrahamsson och arbetar på Jönssons bilder.


Bilderna kommer sedan att säljas till en eller flera tidningar beroende på vad vi får ihop. Hoppas nu bara att någon vill ha dem:-) Inte för att jag oroar mig för att Pernilla och Olof inte skulle göra ett bra jobb utan mer att jag inte ska kunna bidra med det som tänkts ut hemma hos mig. Jag ska troligtvis vara med på lite bilder…kanske baka något gott eller plantera..vi får se vad det blir. Även min man och barnen får förbereda sig att hoppa in.

Inför reportage har jag en förmåga att stressa upp mig..vem skulle inte det?? Nu har jag fått lite rutin på detta..men ändå man är bara människa och jag är fortfarande Lotta på landet..ingen mer eller mindre än tidigare. Detta är stort för mig..tänk att någon så duktig vill komma till mig. Det ska bli jätte kul..men shit så nervös jag kommer vara. Det här känns verkligen rätt och jag tror att Pernilla kan fånga MIG och mitt hem som det ser ut just nu. I Tove reportaget som kommer i höst visas mitt hem mer som ett inne reportage och då hade vi inte byggt några utekök och dessutom var det precis efter jul.

Så nu vet ni om jag är lite frånvarande nästa vecka så beror det på min ångest *ler*.

Ta hand om er!

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

49 reaktioner på ”Lotta i utomhusreportage”

 1. Oj oj Lotta vad spännande. Du har då alltid något roligt på gång.

  Tror det kan vara oerhört givande för dig att se just hur de jobbar.
  Försök nu bara att inte stressa upp dig allt för mycket.
  Du har ett vad jag sett på bilderna underbart hem och visst måste det finnas massor tidningar som skulle vilja ha de bilderna.

  Nu känns bloggträffen avläsen och snart är det nog dax för ett liten träff igen så vi får bubbla vidare( vi hade ju mycket att säga allihop).
  Lycka till nu vännen.
  Kram Lina

 2. Så spännande men för mig vad det ändå inte förvånande..Snarare konstigt om inte din blogg och dina vackra bilder och din känsla för vacker styling,,förr eller senare skulle uppmärksammas..Jag tycker din blogg o bilder är som tagna ur Lantliv..Skulle lika gärna kunna kika in till dig än att köpa en dyr tidning;) Va stolt för detta är nått du passar för,,va så säker..Kram och lycka till..

 3. Hihi, jag hade ju insiderinfo redan men säger grattis igen! Det kommer gå kanon Lotta, du är ju van nu vid det här laget efter – ja, hur många reportage är du uppe i?

  kram

 4. Men sötis det går verkligen bra för dig nu och jag är inte det minsta förvånad!! Du är så otroligt skicklig och jordnära och jag önskar dig allt gott och lycka till! Och TACK för din söta kommentar hos mig, jag saknar dig också och hoppas också att vi kan ses här i höst. Vi kan sitta i kojan allihop och dricka vin och babbla som sist samt mysa med tända ljus, hihi. Må bäst, kram Sofia

 5. Jag satt och tänkte på alla bloggare därute som bara dundrar på med inlägg. Och jag måste få säga att för mig är du en av de FÅ som har förmågan att inspirera precis varenda jävla gång!!!!!

  Förstår inte hur din hjärna fungerar Lotta!

  Vad tusan får du allt ifrån? Och visst. Du är kanske ingen fotograf men du skulle likaväl kunna jobba som en för du har ÖGAT för det!!

  Jag bara älskar att kika in här och bara bloggsidan i sig har du lagt upp på ett ovanligt sätt och mycket trevlig =O)

  Ja ja, nog med smicker ,o)

  Love you.. Och lycka till =O)

 6. Men oj, Lotta vilka rara rader du skriver!

  Nu är det ju jag som blir nervös…
  Ska i alla fall bli hur kul som helst att få träffa dig!

  Kan bara instämma i allt beröm du får av alla bloggvänner. Du har en underbar blogg!

  Vi hörs!
  Kram kram 🙂

 7. Jösses vad spännande. Det kommer att gå jättebra för du är så duktig. Dessutom så tror jag nog att det finns mer än en som vill ha dom bilderna på ditt ljuvliga hem.
  Hoppas att ni hade en bra semester.
  Imorg ska vi göra lite bus inspirerad bla av ett inlägg hos dig sedan ett tag tillbaka. Vi brukar också köra baklängesdag ibland. Imorg blir det nog spaghetti till frukost, fniss.

  Må så gott. Kram kram

 8. Inte behöver du vara nervös inte – du är ju jätteduktig på att fixa det stämningsfullt och fint. Det kommer att vara som att glida på en räkmacka för dem som ska komma och göra reportage hos dig ;-).
  Ska bli spännande att få se reportaget i Tove också.

  Lycka till!

  Kram från Anette

 9. Lotta…först vill jag säga jätte grattis!!!
  Du behöver inte stressa upp dig…du har så mycket fint därhemma…så de kommer att kunna ta tonvis med foton.De stressande kommer att vara att välja ut vilka foton som e bäst…alla kommer nämligen att vara bättre än den andra….
  Simma lugnt nu…..
  Kram Anne-Lee

 10. Men så kul! Förstår att du är nervös, men det kommer säkert gå jättebra. Ni har det ju såååå fint hemma!
  Då måste du meddela sen när och var reportagen kommer ut!

  Lycka till och ha det gott!
  Kram, Carina

 11. Hej Lotta!
  Pernilla var hos mig för många år sedan och gjorde om vår hall på ovanvåningen. Jag hade skickat in till en tidning i temat ”Gör om” och hon nappade på den låånga hallen på ovanvåningen!
  Kan säga att hon var otroligt trevlig och söt och tillmötesgående och duktig så detta kommer att gå som en dans! Du uppfyller säkerligen önskningarna alla gånger om!!! Vi ser ju dina bilder och ser supersnyggt, superinspirerande!

  Kommer att bli skoj!

  Kram Mariette

 12. Att kolla in i din blog är redan som att kolla i en proffsig inredningstidning…Du är såå duktig på der du gör, så även din man. snygga kort, vackra alster o miljöer…som ett reportage att läsa..med andra ord..det kommer att gå galant!!!!!!!
  Grattis med!

  Go kväll Millan ♥

 13. Hihi jag visste jag visste. Välkommen hem vännen…Ser ut som att ni har haft det alldeles underbart i Grekland. Önskar att jag kunde vara en lite fluga på axeln på fredag. Strssa inte upp dig nu , hm lätt för mig att säga. Mailar någon dag…
  Kram till dig/ A

 14. Hej Lotta, sitter och random-surfar på trädgårdsbloggarna och hamnade hos dig. Var rolig att få någon utomståendes ögon och fotn på den egna trädgården.

  Lycka till med bilderna och jag hoppas att vi kan följa eventuella publiceringar via din blogg.

  /Marit

 15. Å vad roligt! Jag förstår att det är nervöst, men jag är så glad att jag prenumererar på Tove, så att jag inte missar reportaget i höst! *längtar*

  Vad roligt om du ska vara med och baka också! ÅÅÅÅ jag håller alla mina tummar och misstänker att tidningar och magasin kommer att slåss om reportaget. 🙂

 16. Vad roligt!
  Du behöver inte oroa dig, det kommer att bli jätte bra, ditt hem är ju sååå fint.

  Ha det så bra och lycka till,
  kram Rebecca.

 17. så roligt, lotta! fast det där med nervositet kan du skippa – du har ju stor erfarenhet av sådana fotosessioner redan – med all rätt! jag är inte alls förvånad över att alla vill komma hem till er o göra reportage, det är så himla mysigt överallt hos er!
  kram
  ingela

 18. Hej Lotta!
  Grattis åh vad roligt!! Det kommer gå kanoners, ni har ett fantastiskt inispirerande hem, tidningarna kommer slåss om att få köpa bilderna:)

  Jag är säker på att i framtiden kommer vi kunna läsa reportage i inredningstidningarna där det står ditt namn som fotograf;)

  Ha en jättebra dag söta du!
  Kramis Jenny

 19. Grattis!Det ska bli kul att få se ditt hem i Tove. Jag tror nog att det kommer att bli fina bilder från ert hem till nya utereportaget också- dina egna är ju reda superfina!
  Kram Sanna

 20. Oh vad roligt! O sluta vara nervös 😉 du är ju snart proffs 🙂

  Jag önskar dig all lycka till med din dröm! det skulle passa dig som hand i handsken!
  kram

 21. Så spännande – du har verkligen fått rullning på en massa spännande projekt! Som vanligt är dina egna bilder urfina. Hur får du terracotta krukorna så ”fina och använda”? Mina ser alltid tråkigt köpnya ut. Kram Mimmi

 22. Det händer så mycket positivt i ditt liv just nu. Jätte roligt och jätte kul att du delar med dig till oss. Hoppas det går bra med fotandet hemma hos dig och hoppas att allt kan leda till något nytt spännande! Kram Stina

 23. Så spennende da, ikke vanskelig å legge merke til din blogg så skjønner godt hun fanget den! Heimen din er jo bare fantastisk lekker! Lykke til, ønsker jeg deg! Klemmer på vei fra Norge! Tina

 24. Hej Lotta

  vad kul att se att du igen skall vara med om ett reportage, det blir nog jättefint. Väntar med spänning att få se det sen.
  Din sida är nog för härlig, läser allt du skriver,men är dålig på att kommentera. Gillar er trädkoja megamycket! Där skulle jag också vilja ta eftermiddagslur.

  Kram Sabi

 25. Hej och hå, vad mycket spännande du får vara med om! Jag är säker på att det kommer att bli fantastiskt fina bilder.

  Många kramar till dig!
  Pernilla

 26. Hej på dig ” snygging ” !
  Du ska inte ora dig ~ allt kommer & gå galant =).
  Slappna bara av så kommer det gå som en dans 😉

  Kram Nettan

 27. Hej !!!!!!!
  Åh,vad kul !!!!!!!
  Du är för rar……ena inredningsreportaget, efter det andra……och ändå,så har inte ”mallgrodan” åkt på……
  Du har en av de allra bästa inredningsbloggarna , som finns just nu !!!!!!!!
  Så ta åt dig……..du skriver jättebra…..dina bilder är super……ditt hem är jättemysigt….
  Det känns , som att komma hem till en vän,när man slår upp den här sidan………
  Så lycka till……ta tag i drömmen….och se till att den blir verklighet……..för det är du verkligen värd…….!!!!!!!
  Och var inte nervös…….de kommer till dig,för att det är dig , de vill ha……..!!!!!
  Kram,
  kram,
  Monica

 28. Pernilla, Olof och Lotta som grädde på moset- kan inte annat än bli PERFEKT!!!! Jag gillar hennes stil och blogg med och ditt hem är bara ljuvligt, det kommer bli toppenbra!! Lyckost som får hem henne..

  Jag hade ett par hemma hos mej i går, på samma uppdrag: )

  Mari.

 29. Oj vad många spännande bloggar det finns. Har precis startat upp som ”inredningsbloggare” och kunde aldrig drömma om att det fanns så många roliga bloggar att följa.
  Ha det gott
  AC

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *