Mitt reportage i Corren

 
Det är inte så ofta som jag vaknar tidigt och måste rusa ut till postlådan, men idag får jag erkänna att då var jag nyfiken. Där i bilagan på Corren bostad stod jag framför uteköket på första sidan..mitt första egna reportage ..men fler väntar..både i Toves Hem & Trädgård och Aftonbladet. Fy vad pirrigt att se sig själv på bild…var tvungen att sätta mig fort…ifall jag skulle svimma:-)….

Reportaget börjar så här Snälla skriv om tjejen bakom bloggen Fyra årstider. Det är min paus i vardagen där jag hämtar kraft”. Tipsar en läsare…

 
I ett mittuppslag står jag och luktar på pärongrenar i grannens trädgård *ler* och på bild är grannens torpmen vad gör det nu är du på landet!! Välkommen alla ni som tittar in här idag..kanske gamla arbetskamrater till mig, föräldrar till barn jag haft på skola & förskola, eller en gammal klasskamrat..eller vem du nu är. Alla ni är välkomna att titta runt här. Jag bloggar om inredning, livet på landet och om mina tankar som mamma & fru.
 

Så här går det att läsa från reportaget…Det här är landet- landet. När vi kliver ur bilen hör vi inga som helst ljud, varken från människor eller motorer. Bra fågelkvitter som blandas med ljudet av våra steg i gruset. Att kliva över tröskeln till det sockersöta röda huset med vita knutar några mil utanför Linköping är som att kliva rakt in i Bullerbyn.
 

Alla ni som inte har Corren..ni kan kika gärna in HÄR om du vill läsa mitt reportage.
 
Alla ni andra goa bloggtjejer (för ni är mest tjejer) & ni utan blogg som följer mig varje dag och har gjort det ett tag.Tack för allt snällt ni skriver här..för era rara kommentarer och om mina foton. Jag blir sååååå glad!! Tänk att ni inte tröttnar på att se mitt hem..så många inlägg som jag jag gjort sista tiden, det är ni som gör bloggandet så kul.

 
Har du ingen blogg kan du skriva en kommentar som anonym, men jag har tyvärr inte möjlighet att svara då. Är det något du undrar över eller kanske du vill sända mig en liten hälsning så kan du istället skicka mig ett mail Här
 
Nu kan jag nog resa mig igen..det värsta pirret har nog börjat släppa *ler* ..puhh jag klarade det här med..
Kram / Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

45 reaktioner på ”Mitt reportage i Corren”

 1. Gratulerer med blott reportasje – du er jo så flink og har jo så utrolig mye fint i ditt landsted. Ha en riktig fin uke og helg.
  Klem Britt Eva

 2. Vilket super reportage!!! Och jag njuter varje dag nu när du bjuder på så fina och inspirerande inlägg och framförallt sagolika bilder. Man blir varm i hjärteroten när du dessutom ”lagt om kurs” och alla måsten och bara bjuder på dig själv i din blogg utan plikter att besöka andra, och det är bra att du inte ber om ursäkt för det längre 🙂 Och vi har alla full förståelse att du inte hinner! För Lottor ska göra det de är allra bäst på, dvs vara en underbar kreativ insperatör och mamma och fru och bjuda på det i bloggen, för då blir både Lotta å läsarna glada 😉 *ler stort* Hoppas solen skiner på dig och att du får en udnerbar dag med massor av positiv feedback efter ditt reportage! KRAM

 3. Oj vilket stoort reportage!! Ska bli kul att läsa om det på nätet:-)Det måste vara himmelriket för en tidningen att komma och göra reportage i ert vackra hem!:-) Kramis Sofia

 4. Hej!
  Vilka härliga bilder det verkar vara i tidningen. Jag kan ju tyvärr inte köpa den där jag bor.
  Jag ser med spänning fram emot fler bilder.
  Jag har inte kommenterat på några dagar. Men som du nog vet så kollar jag varje dag och inte bara en gång eftersom jag vet att du ofta lägger in nya fina inspirerande foton.
  Va´ fin poolen blev!
  Dina jordgubbsmuffins måste jag prova!
  Jag har köpt en blå gerberaskål (modell degskål) mellanstorlek tror jag att det är. Vi var på Kyrkesund i midsommar och då köpte jag den i Skärhamn. Den är ljuvlig att servera ur. Skulle gärna vilja ha blåa mattallrikar också. Har inte hittat något ställe ännu där de verkar finnas. Jag blir så köpsugen när det är fint väder samtidigt som jag bara vill njuta och ha det skönt. Trivs så bra hemma. Det är så härligt att bara gå ner till sjön och ta ett dopp samtidigt som det är ljuvligt vid havet.
  Som du vet älskar jag blått och den marina stilen och vitt.
  Ibland blir jag sugen på en stuga. Tänk att få inreda den.
  Ha en skön helg och njut av det vackra vädret och känn diog stolt över reportaget.
  Kram Jeanette H.

 5. Grattis! Jag var också nyfiken när jag gick och hämtade Corren idag. Jättefina bilder och bra reportage! Hoppas du är stolt idag för det är du verkligen värd! Kram Milla

 6. Sååå roligt att uppdatera sig i din fina blogg. Va så längesedan jag gjorde en ritkig lusläsning. Har ju kommit tillbaka efter min sj skrivning och finner glädjen i familj o arbete igen. Dina fina bilder ger en verklig skjuts framåt i välmåendet!! En härlig midsommar på Västkusten hade ni vad jag förstod och det är något vi också får uppleva år efter år. Vår husvagn står uppställd hos svägerskan just nu 45 min härifrån vid Gullmarsfjorden, det är vår oas!! Glad sommar Lotta och må så gott!!! Kramar Therese

 7. Grattis till ett jättefint reportage! Så kul med en tidning som uppmärksammar en mycket uppskattad bloggerska. Jag kastar mig in på din blogg varenda morgon, då jag älskar dina bilder och får njuta av ditt fantastiska hem och trädgård. Tänk om man kunde få till det så själv i villaområdet – drömma kan man ju alltid!

 8. For en flott reportasje! Du tok deg flott ut, og for en superfin reklame for bloggen din! Moro å lese! Ønsker deg en superfin dag!
  Klem fra Liv Hege

 9. Reportaget ser jättefint ut, ska bli spännande att läsa.
  Jag får massor av inspiration av att läsa din blogg, ska du veta!
  kram Nina J

 10. Vad kul att reportaget har blivit publicerat nu! Försökte komma in på länken men det funkade inte. Jag får försöka senare i dag. Vill absolut läsa… Kram Stina

 11. Hej hopp i solen! (och poolen,antar jag! 🙂

  Fiiint repotage!! MEN… jag tycker att de skulle använt bilder som DU knäppt i stället. Dina bilder är MYCKET finare och bättre!:) Tur att ”alla” kan kika in här och se hur fint du egentligen har det 😉 (Ja,ja.. jag vet att du har skit i hörnen också, det har du ju redan avslöjat i all din ärlighet!:)

  Skitkul Lotta!

  Solig pöss från ärliga sofi ;)*L*

 12. Men Åhh vilket fint reportage!! Vad roligt! Det är du verkligen värd med ditt fina hem. Hihi vad roligt att du luktade på grannens pärongrenar :-D. Kram, Anette

 13. Att du kom med i tidningen är inte förvånande . Du är superduktig bloggare och inredare.
  Kolla in http//:blommantibro.blogg.se där finns det söta inredningsdetaljer som skulle passa dig .

  Kram Anna-Karin

 14. Hej!
  Å så synd att man inte har tidningen men jag kommer att läsa på nätet och Du visar ju lite bilder också.
  Så roligt.Grattis det är fina bilder vad glad jag blir…..
  Känns väl bra nu när tidningen äntligen kommit och Du kan se att det blev såååå bra!!
  Kram!

 15. Hej Vännen!
  Åh så kul med reportaget!! Du ser så söt ut på bilden:)

  Måste in o kika på nätupplagan sen, har ju inte Corren här i Göteborg!

  Kraamis Jenny

 16. Hej hopp!
  Hittade hit via just länken i Correns bostad, fin blogg och vilken inspiration den ger mig. 🙂
  Kommer kika in igen…

  Kram Sara

 17. Vad fint reportaget såg ut! Kunde inte hitta det nu, men jag försöker igen!:) Säger som flera andra, de skulle låtit dig själv ta bilderna!:)
  Kram

 18. Hej,
  belv så glad av att läsa att det finns ett ”bullerbyn” någonstans kring LInköping. Är inflyttad till Linköping och blev väldigt besviken över de tråkiga villaområdena i stan. Vart hittar man ”bullerby känsla” i nejderna? 🙂

 19. For en fanatstisk blogg du har! Her er jo inspirasjon i massevis! Tar du alle bildene selv? Er helt imponert over hvor fine de er 🙂 Her kan jeg sitte og kikke leeeenge. Elsker deres Svenske Torp, slike steder gir ro i sjelen. Gratulerer så masse med repotasjon-den fortjener du!
  Du gav meg masse sommerfølelse. Tusen takk.
  Ha en fin sommerkveld 🙂
  Hilsen Solveig

 20. Så fin bild det va på dig ” SnyggLotta ” 😉 & reportaget måste jag genast kika in & läsa =).
  Ha det gott i värmen & mys med busungarna !

  Har inte gjort inlägg på några dar, har lixom inte haft tid , ork eller lust =(
  Kram Nettan

 21. Så roligt att slå upp tidningen och se dig där!!
  Har ju väntat länge med spänning nu.
  Konstaterar bara att dina bilder skulle varit i reportaget…de är tusengånger finare. Du har verkligen öga för det där med bildkomposition.
  Stor grattis och hjota till när de andra reportagen kommer…de måste ju självklart läsas med.
  kram kram

 22. Det första jag gjorde när barnen somnat ikväll, var att sätta mig här för att titta in hos dig och
  så fint reportaget blev, Lotta! =)

  Hoppas du får en fin helg!
  Kram ♥ Jessica

 23. Hejsan Lotta. Såg i Corren om dig och var tvungen att så in och kolla in din blogg. Har inte hunnit med att läsa mig igenom den än, men det kommar jag göra så snart som möjligt. Kul att se dig när man slog upp tidningen

  Kramar från Josefin Landström (kurskamraten från estetiska arbetsformer med inriktning specialpedagogiken)

 24. hejsan igen. Nu har jag läst lite, vilka underbara bilder som du tar. blir lite avis ;). Jag ville bara säga att jag har lagt upp en länk på vår sida till din och hoppas att flera blir lika varma som jag blev när som såg dina bilder. Hoppas det är okej!!
  Kram Josefin

 25. Hej Lotta!
  Va roooooligt!! Repotaget var jättefint och du är så fin på bilden! Hemmet likaså. Alltid!

  Har följt din blogg länge nu….Man tröttnar AAAALDRIG!!! Det är bara att fortsätta, tjejen! Du förgyller min dag varje dag. Å vet du….nu har jag också flyttat ut på landet 🙂 Underbart! Ditt ställe ser lite mer lantligt ut och jag önskar det vore så hos mig med men men, man kan inte få allt. Jag har en underbar plats precis som er och nu är det bara att sätta igång med drömmarna.

  Hur såg ditt hem ut precis när du köpte det? Har du någa kort från tio år sedan? Skulle vara skoj att se förändringen…..

 26. Hej på dig!

  Hamnade på din blogg via en annan. Har precis läst dit reportage. Imponerande! Du är väldigt duktig, inspirerande och kreativ. Kommer att följa din blogg helt klart.

  Mimmi

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *