Varm sommarkväll på landet

 
Vilken vacker sommarkväll vi har haft..här inne ser det ut som kriget, men det skiter jag ärligt talat i:-)..nu vill jag bara vara ute. Så här vackert har jag när jag tittar in till min granne..jag älskar deras vackra torp. De har lägenhet i Stockholm så snart far vi dit och roar oss..snällt att vi får låna deras hem ibland.


 
Det är varmt och skönt och barnen vill absolut inte gå och lägga sig…man vill bara njuta.

 
Snälla mamma..jag vill inte sova!!


När vi stod och såg ut över hagen stack en älg fram huvudet..barnen var tvungna att genast ta cykeln och titta…vad gör det att dottern har på sig nattlinnet:-)


Jag visar ofta foton på mina barn och inte på mig själv..detta beror på den enkla förklaringen att jag är alltid bakom kameran. De min man tar brukar inte så ofta duga åt mig:-(, men mitt premiärdopp i poolen..ska jag försöka få till för er som önskar *ler*. Får väl hålla in min tjocka mage då *asgrav*..
Tänk att det enkla är det vackra..jag ser det mycket mer nu när jag fotar och bloggar. Jag uppskattar enkla vardagliga ting här hemma på ett annat sätt och jag har verkligen insett att här är mitt hjärta.

 

Det är inte så många vackra sommarkvällar vi får så det gäller att ta tillvara på dessa. Jag är verkligen urkass på att titta in hos er nu..men jag prioriterar att vara med familjen och inlägg bjuder jag gärna på istället.

 
Sköt om dig!
Kram / Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Varm sommarkväll på landet”

 1. Vilka underbara bilder!Polen är ju så fin!!!
  Riktigt somrigt och vackert!jag säger det igen, men ni har det nog helt som i Bullerbyn. 🙂
  Njut av solen och värmen!
  Kram
  Sanna

 2. Making family time a priority is the way it should be Lotta, I totally agree with your sentiments. Enjoy the summer feeling. Hugs, Margie.

 3. Underbar poolen är.
  Ja nu är det underbart. Käänner igen det med att inte vilja gå in och sova nu. Även att inte ha några bilder på sig själva nästan alltid jag bakom cameran här med.
  Måste bli ändring på det innan min operation Gastric bypass

  Kram
  Åsa

 4. Hej goa härliga Lotta!
  Vilka bilder du tar – tänk vad du kommer att ha mycket att se tillbaka på under kulna novemberkvällar och vilken skatt barnen kommer att ha att gräva ur när de pratar barndomsminnen!
  Idag konstaterade jag iskallt att bikini och kärlekshandtag inte är en bra kombo…:(, så strunta i att dra in magen när du plaskar, det är så skönt för alla oss andra om du inte är perfekt utanpå heller!

  Stor kram från mig
  Lena

 5. Ja, kvällen har verkligen varit helt underbar…barnen sprang i vattenspriadern klockan nio och jag gick bara omkring och njöt av alla härliga dofter & färger!!! Känner verkligen igen mig i att man ser vardagliga detaljer på ett helt annat sätt sen man började med bloggen…och det är väl härligt!!!!

  Kram åsa
  Ps det kändes verkligen tomt utan dina inlägg då ni var bortresta :0)

 6. hejsan ja det var verkligen en underbar dag igår och en underbar kväll vi grillade och hade det så mysigt. Hoppas ni får en underbar dag idag med massor med sol och varandras närhet kram jessica

 7. Bra inställning Lotta, men halka inte dit och börja be om ursäkt igen- utan kör på! Du har så mycket underbart och inspirerande att ge!!! KRAMAR

 8. Du bor verkligen underbart.. Så skulle jag vilja bo, bodde nästan lite så när jag flyttade från barnens pappa, då hyrde jag ett hus på landet.. Men nu får jag inte med sambon att bo så, inte så länge barnen bor hemma iaf..

  Underbara bilder och de gör att jag längtar än mer efter min kamera jag har beställt som jag hoppas kommer om två veckor..

  Ha det underbart nu och njut av din härliga tillvaro..

  Kram
  Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *