Duär fantastisk!

Idag fick jag ett brev på mitt arbete..en sommarpresent från barn och föräldrar på min kooperativa förskola där jag arbetar. I brevet låg presenten (vilket jag håller för mig själv), men även ett personligt kort. Jag har ofta fått kämpa med min självkänsla. Framför allt i arbetssituationer efter min utbildning..här har jag har en förmåga att höja andra människor i min omgivning, men sänker gärna mig själv..har dock kommit en bit på väg & jobbar på detta, men jag blev väldigt rörd när denna förälder uppmärksammat denna egenskap hos mig.

I kortet stod det att läsa ”Till dig Lotta, så att du förstår vilken fantastisk person du är!.. Tror ni att jag fällde en tår då? Puh..så jobbigt det blev….Denna text låg med i brevet och är så tänkvärd att jag vill gärna dela den med er.

Du är fantastisk

Vår största rädsla är inte att vi är otillräckliga. Vår största rädsla är att vi är för kraftfulla jämfört med andra. Det är vår utstrålning, inte våra negativa tankar som skrämmer oss. Vi frågar oss själva: Vem är jag, varför skulle jag vara strålande, härlig, talangfull och fantastisk? Ärligt talat varför skulle Du inte vara det?

Vi är alla fantastiska människor. Att du förminskar dig själv hjälper inte andra. Det är inte klokt att förminska dig själv för att andra ska känna sig tryggare i din närhet. Vi är födda att visa stolthet över den vi är, den stolthet finns inom oss. Den stoltheten finns inte i några av oss, den finns i oss alla!

När vi låter karisma stråla, ger vi andra människor stöd i att göra det samma. När vi frigör oss från rädslor, gör vår närvaro automatiskt att andra människor också vågar frigöra sig från sina.

Tänkvärda ord..natti från mig.

Kram / Lotta
Är det något du undrar över kan du maila mig här eller besök gärna min inspirationsblogg med lånade bilder My Lovely Four Seasons

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Duär fantastisk!”

 1. Åhh vad fint vännen, får tårar i ögonen. Måste vara härligt att vara så uppskattad. Sträck på dig ordentligt…..Väntar med spänning på corren på torsdag.Skall bli så kul. Vi gör bytet snabbt som sjutton så ingen märker något, hihi…

  Kram till dig vännen från lilla mig/ A

 2. Men så fint Lotta, mycket tänkvärt och jag känner igen mig mycket i det du skiver och senaste tiden har jag funderat mycket på skillnaden mellan gott självförtroende och en bra självkänsla, jag kan ha bra självförtroende men en dålig självkänsla.
  Känn dig stolt och glad, det är du värd!
  Kram Åsa

 3. Vilken fin text, förstår att du blev rörd. Kan tänka mig att du är en uppskattad ”fröken”!

  Victor slutar på dagis nu och börjar 6-års i höst, jag tycker det är så jobbigt att säga ”hej då och tack för de här fina åren” till hans fantastiska fröknar. Blir så rörd av sån´t.

  Spännande med reportaget på torsdag, jag ska hålla utkik! Bilderna kommer bli så fina, det är jag säker på Lotta.
  Må gott,
  kram
  Jessica

 4. hejsan
  men vilket härligt brev du fått…
  Sååå sträck på dig Lotta och njut av de vackra orden.
  Ha en fin dag
  ääääälskar din blogg,för dina fina bilder och dina alltid så tänkvärda ord.
  kram lolla

 5. Det var verkligen snällt av mamman att skriva ett så gulligt brev, och starkt! Inte vem som helst som vågar skriva så heller, visa sina känslor…
  Gläd dig och sug åt dig den positiva energin 🙂
  Kram Ann-Christine

 6. Så fin o klok text. Det är sånt som stärker en emellanåt, att bli påmind om att vi alla är bra faktiskt. Det finns inte en viss mängd som får vara bra, vi får alla vara bra o goda männiksor. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *