Magisk kväll

 
Jag älskar mitt liv här på landet…ikväll har varit en magisk kväll…underbart ljus. Så här vackert är det från mitt köksfönster ut över hagen. Jag låter bilderna tala för sig själva…men för mig är det svensk sommar.

 
Nu är det natti…vi ses imorgon igen..

 

Kram Lotta

 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Magisk kväll”

 1. Känner igen det magiska. Härliga bilder! Såg också det härlig ljuset när jag satt på terrassen i kväll och sydde litegrann. Hade dock inte kameran med ute…..faktiskt. Hoppas midsommarhelgen varit fin. Här väntar nu ännu en arbetsvecka men jag hoppas att den kommer med sol./ Kram Eva-Mari

 2. Virkelig magi, og noe trolsk og samtidig veldig sommerlig over disse bildene. En svak dis over landskapet får meg til å tenke på alvedans. Du er flink med kameraet. 🙂 GOD NATT

 3. Så fantastiskt underbara bilder. Det brukar vara liknade här men så bor vi ju på landet och bara det är ju magiskt. Så fint det blev i poolen. Hoppas nu att ni kan börja bada snart.

  Ha en bra vecka!
  Kram Ullis

 4. Du har bare en sååå herlig blogg! Takk for at du deler den og alle dine vakre bilder med oss. Masse herlig inspirasjon…!!

  Ville bare innom for å si det!
  …Er stort sett innom deg, selv om jeg ikke alltid legger igjen noen ord! 😉

  Klem M

 5. Hej Lotta!
  Vilka underbara bilder du har visat här i de senaste inläggen… jag har inte läst på flera dar. Semesterbilderna också helt fantastiska. Hoppas du får en fortsatt fin sommar!!!
  Kram sabina

 6. Hej Lotta!

  Verkar som ni haft en lika underbar midsommar som vi! 🙂
  Härlig läsning och underbara bilder. Som alltid! 🙂

  Kram Sofi

 7. Åh de bilderna får mig att tänka på när jag gjorde lumpen och man skulle ut och kissa innan eldvakten mitt i sommarnatten. Då kunde det vara sådär härligt magiskt. Då förstår man varför det finns historier om älvor och andra magiska väsen.
  Kram

 8. Så vackra bilder! Sådana här tillfällen skulle jag också vilja bo på landet, men annars är jag nog lite för mycket stadsbo!:) Tur att jag har vänner omkring mig som bor på landet så att jag kan få båda delarna!:)
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *