Bästa presenten..en kaninunge

Ni som har följt min blogg vet att våra fyra kaniner blev uppätna av ett djur förra hösten. Så ni kan tänka er att lyckan var stor när kusinen gav bort sin till vår tjej….men längtan efter en unge var fortfarande stor. Nu var det bara så att farmor tyckte att de skulle vara två…högst på önskelistan var en kaninunge.

..så idag var lyckan fulländad..farmor & farfar kom med en stor låda…

 

 
Välkommen Smulan till oss…vi lovar att du kommer att trivas…
Mer bilder från mitt hem och trädgårdsland kommer senare..nu ska jag fortsätta njuta av solen och ett glas vin.
 
Ha en skön lördagkväll…vi ses snart igen…
Kram / Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Bästa presenten..en kaninunge”

 1. Ja visst har dom mycket fint. Jag tycker det är synd att dom inte säljs på nätet bara.

  Vilken supersöt kanin, det förstår jag är den allra bästa presenten.

  ~Livet i byn

 2. Hallå vännen..Jag tror att du är en hejare på frön…Vad härligt med en kaninunge…Dom är för söta. Hmm min vovve har jagat en kanin en gång, åh vad arg jag var.
  Antar att lyckan är fullkomlig hos er.

  Stor kram Anne

 3. Hej Lotta!
  Vilken sötis Smulan är! Förstår att din dotter blev glad:9
  Vilka snälla farföräldrar hon har!

  Ha en skön söndag,
  Kram Jenny

 4. Men så SÖT!!! Förstår att hon är lycklig nu!

  Ernst ja, jag skickade in när Josefin med bloggen In My House gjorde reklam för Ernst, annars hade jag nog inte kommit mig för, bara sånt man pratar om…. Förra året åkte han ju runt till nya ställen varje vecka. Han kan ju komma hit först och sen kan jag guida honom till dig = )… Han skulle gott kunna åka runt till oss bloggare, vi som är så inredningsintresserade. Annars kan vi ju dela sommaren rakt av, det skulle ju vara perfekt = ), han får gärna pyssla mycket hos mig = ).

  Jag håller tummarna för oss!!!
  Kram l-l

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *