Det är vännerna som gör livet..

 
Jag har valt att blogga om inredning…(och så har det blivit en hel del annat)..men ibland känner jag att det är så ytligt..betydelselöst. Det som verkligen betyder något i mitt liv är min familj och mina vänner.

 
Jag har berikats med många vänner på olika plan..och flera av dem följer min blogg. Nära vänner som känner mig riktigt väl..(ni vet vilka ni är)..barndomsvänner som följts åt sedan vi var små och numera umgås med våra familjer, vänner genom arbetslivet ..osv.

 
Numera har jag även fått vänner genom bloggen..människor som jag aldrig träffat men som betyder mycket för mig. Jag tänker både på er med blogg och utan blogg. Det känns som vi känner varandra fast vi aldrig har träffats…som tex. gulliga Mia med bloggen Hem & lycka som skickade presenter till mig på min födelsedag *ler* och som hjälper mig med det mesta när det gäller blogglivet.

Alla dessa tankar kommer när man får tid att gå i den vackra naturen. Den här underbara tiden vi har nu är så härlig så man vill nästan inte gå och lägga sig…jag vill bara gå i hagen eller i skogen för att njuta..ta in och slappna av…när allt kommer omkring så är inte inredning så himla viktigt..det är tiden tillsammans som gör oss till en bra människa…det var bara det jag ville ha sagt..

Ta hand om dem som du håller kär

Kram / Lotta

 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

25 reaktioner på ”Det är vännerna som gör livet..”

 1. VIsst är ens vänner så viktiga…och jag har min nära som jag bara älskar att umgås med men så har man ju berikats med nya bekantskaper på bloggen, träffade en i fredags terese på fridas gård och nästa söndag ska jag träff 40 bloggare i S-holm, jag jämför bloggen med en förening och åker så gärna på träffarna om jag bara kan, hoppas du haft en lika härlig helg som vi på österlen…kram

 2. Heisan

  jeg er så enig i det du skriver… Familie og venner er viktig ..Men denne verden har jo åpnet opp for nye vennskap og det er fantsatisk syns jegO=)

  Ønsker deg en fin uke Klem Kerstin

 3. Så sant det du skriver!För egen del kan jag väl säga att inredningen är en av många intressen som jag har. Är väl något av estetiker, gillar allt vackert. :)Har ett arbete som går ganska ”på djupet” så inredning är en skön motvikt. Allt som ger oss positiv livskraft är väl bra! :)För övrigt är min blogg ganska blandad, dvs. det är inte enbart en blogg om inredning.

  Ha en bra vecka!
  kram, Sanna

 4. Det stämmer så bra! Jag tycker också det känns som man känner vissa bloggare fast man aldrig har träffats. Vissa har man ju inte ens sett på kort. Du kan väl ordna ett blogg kollo i gamla skolan så kan vi hjälpa dig att snickra på dasset om nu inte Ernst kommer. Eller vi kan komma OM Ernst kommer… Ha det gott och kram Stina

 5. Japp så är det vänner o familj betyder så mycket mer än ”rätt” design pryl eller inredning! O jag tror att man har olika vänner till olika ”ändamål”några riktigt nära vänner, några något mer ytliga o även de som bara finns i cyber världen kan vara nog så viktiga!

 6. Hej!
  Jag har sett att du på flera bilder har bräder med någon fin text lycka och kärlek tror jag du har haft … Jag undrar bara är det du som har en sån otroligt fin handstil eller använder du någon schablon eller hur gör du? Jag blir så otroligt inspirerad av din blogg! Kram Sanne

 7. Så flott skrevet. Ett herlig innlegg. Så klart venner og familie betyr så mye mer enn innredning og interiør! 😉

  Jeg synes også det er så kjekt med alle disse bloggvennene jeg har fått etter at jeg begynte å blogge – man føler man kjenner dem så godt selv om man aldri har møttes eller vet hvordan de ser ut… 🙂

  Og du…du er også min bloggvenn!!!
  – ha en riktig fin uke!!
  Klem M

 8. Så fint Du skriver och så sant så sant.Med Bloggen öppnades en ny värld för mej man är aldrig ensam det finns alltid någon trevlig blogg man kan kika in på.
  Fantastiskt vad mycket fina människor det finns!

  Fina bilder, alltid så roligt att kika in till dej det finns så mycket fint att se på här.
  Är så glad att jag hittat hit!
  Kram!

 9. Här har jag missat många inlägg!
  Och när jag läser dem så här på rad så blir det så uppenbart hur proffsig du är på detta!
  Läckra bilder och bra text och det genomgående är livet på landet som du fångar i ett nötskal av vad man vill att det ska vara!
  Livet på landet och familjen och härliga bilder!

  Sååå bra!

  Stor kram Mariette

 10. Kände samma sak härom dagen då jag stod i en affär och faktiskt avstod för att handla dom där muggarna….Det är verkligen inte det livet handlar om!!! Vackra bilder !!! Kram Anna

 11. Vilket fint inlägg!
  Det är nog ingen som uppfattar dig som ytlig, du skriver alltid så fint om din familj.
  Men jag måste nog säga emot: inredning är visst viktigt *ler*! Det är ju viktigt att man har ett fritidsintresse man brinner för, vad det än är. Något som piggar upp en och gör en glad och dessutom mår de flesta bra av kreativa sysslor. Däremot behöver ju inte inredningsintresset alltid betyda shopping och nya grejer. Inredning är ju att skapa stämningar, trivsel och en praktisk vardag också. Bla bla så jag går an… 😛

  Stor kram Lotta!

 12. Er sååå enig, Lotta!! Venner og familie er virkelig det viktigste i livet!!

  Så flotte bilder … og fra poolhuset deres i innlegget under også!! Det må være herlig med pool om sommeren!! Dere har jo plass til det;)

  Ha det så bra!!

  Klem Anette:)

 13. Underbara ord från en underbar person.
  Visst blir livet värt att levas av alla härliga vänner och familjemedlemmar.
  I det verkliga livet eller genom bloggen får jag otroligt mycket energi av mina kära vänner.
  Där inräknat du med dina härliga inlägg och fina bilder.
  Tack ännu en gång för att du delar med dig av ditt liv.
  Många kramar

 14. Visst är det så viktigt.För mig betyder min familj och mina vänner allt!
  Kan förstå att du inte vill sitta inne;)nu när äntligen solen komit fram.
  Här har vi haft det helt underbart i flera dagar,
  Jag bara njuter:)
  kram/S

 15. Gud vad fint du skriver, tack, jag rodnar och blir alldeles rörd! Du är en underbar människa Lotta och jag är stolt att säga att du är min allra bästa bloggvän!

  kram

 16. Gulliga Lotta =)

  Du har så rätt så rätt!!

  Men bloggandet om inredningen är en otroligt trevlig hobby, inte sant ? ;O)

  Ha det gott med vännerna i det fiiiina vädret =)!

  Kramar Erika

 17. Vad fint du skriver…Ja vänner skall man verkligen vara rädd om. Jag har några som är riktigt nära och däribland Tessan. Man sorterar på vägen och framför allt när man blir äldre. Och jag hade ju aldrig kunnat ana att jag skulle få så många ”bloggvänner” när jag började. Och att jag skulle hitta dig där, hihi. Glömmer inte när jag satt en dag och hittade din blogg och såg kortet, men vad sjutton henne känner ju jag igen.Komiskt…..
  Stora kramen Anne

 18. Så sant..så sant. Selv om jeg ikke kjenner deg kjenner jeg at jeg blir glad av innleggene dine. Både bildene og det du skriver.

  Derfor ønsker jeg deg en flott ny uke:) Klem Lena

 19. Vad fint skrivet och jag håller absolut med dig. Man kan tycka om inredning och prylar och fina kläder, men vad är viktigast om inte alla nära och kära. Jag har varit sjuk sista året och vet verkligen vad som är viktigast i livet, det är min familj och mina närmsta vänner. Jag har bara bloggat i två månader, så jag känner mer och mer att jag får fina bloggvänner. Du är en av dem. Du har en inspirerande blogg.
  Ibland kan jag bli stressad av allt bloggande, men man får ta det i sin takt..
  Ha en fin vecka!
  Kram Susanne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *