Välkommen hem till mig!

 
 
Sommar, sommar och äntligen tid för semester…Älskar att få vara här hemma och pyssla och njuta av vår trädgård. I sommar ska det målas, renoveras och så hoppas jag på mycket tid med familjen och därtill en resa till Kreta.

Här kommer ni att kunna läsa om mig och mitt liv på landet. Detta med blogg, är helt nytt för mig, så jag hoppas att ni har lite överseende innan jag har kommit igång. Så välkommen att titta in så ofta du vill…
Önskar er alla en riktigt skön sommar…

Kram / Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Välkommen hem till mig!”

  1. Va kul att du har statat en egen blogg. Jag har inte heller varit i gång så länge (sedan april). Visst är det ljuvigt att bo på landet. Jag njuter varje dag. Har också en son med det namnet och samma stavning. Din utsikt är också fin. jag ser får om jag tittar ut i hagen.Kram Ullis

  2. Hej! Jag är också en ”nying”…har bloggat sen början av året, och det har visat sej vara jätteroligt!Lycka till och hälsa gärna på hos mej!kram PiaMaria

  3. Tack för titten hos mig !Vad kul att DU oxå börjat blogga, är rätt ny jag med, började i Februari.Tycker det är så roligt & titta in till andra bloggare & få lite tips & nya ideer =0).Fint hus & härlig utsikt du har.Välkommen än tebax…Kram, Nettan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *