Surdegsbröd..såå gott

 
Om jag får säga det själv blev surdegsbrödet fantastiskt gott. Lite segt som bröd ska vara. Kommer inte vara sista gången jag bakar surdegsbröd.
 
 
Städar här hemma inför examen..bäst att fortsätta. Här ska pyntas med blommor, björkar och imorgon hissas flaggan och jordgubbstårta på bordet. Hoppas på fint väder ikväll och imorgon så jag får ta lite examensbilder. Vi brukar göra det kvällen före skolavslutning, barnen brukar känna sig så fina i sina nya kläder.
 
 
Kram Lotta
 
Mer bakning hittar du här om du scrollar 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Surdegsbröd..såå gott”

 1. Jag fick vara först i dag! 😉

  Jag hade inte tålamod med surdeg.. Men gott är det, absolut!

  Städa ska jag med…. Men vädret inbjuder..

  Ha det gott, Lotta!

  kram, Olg@

 2. Det ser alldeles, alldeles underbart ut… Måste nog ta mig för att prova själv – någon gång

  /Maria

 3. ja brödet ser verkligen gott ut…här pyntas det med inför student och examen nu…men en bloggkik hinns med på vilostunden….men oj vad vilorasten blev lång…hihi…kramis semlan

 4. Ska baka det någon gång när jag får tid och planerar i god tid att sätta surdegen. Så fint i köket du har, man blir ju sugen att baka alltså!
  Mycket fint porslin.
  Kram Anna

 5. Vad roligt att du är nöjd med ditt surdegsbak, det kan vara lite knepigt att lyckas. Vad mysigt det låter med skolavslutning och examen. Jag saknar den härliga, förväntansfulla stämningen som infinner sig på skolavslutningarna.

  Kram,
  Regina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *