Hemma hos reportage

Foto Marika Kopp Axen

 
 
Så här såg det ut idag när jag och Kristin var hemma i ett underbart hem på Öland. Mer om det får ni se om vi säljer vårt reportage…eller rättare sagt när vi säljer:-) Både Marika som vi var hos idag och jag kommer även ha med våra hem i Styleroomboken. Jag har haft en underbar dag och jag är såå glad över att Kristin vill jobba med mig. Numera fotar vi och stylar tillsammans. Vi har hittat vår grej och har så kul . Go girl!
 
 

 
Bild Jessica

Igår var jag även och jobbade som stylist hemma hos Jessica för tidningen Hem Ljuva Hem. Ännu ett jätte fint hem, med många fina detaljer. Blir så inspirerad av att få se alla fina hem! När jag jobbar med Joakim och Peter Ericsson så är jag bara stylist. Då är mitt jobb att fixa inredningen, beställa saker & blommor, och se i bilderna om det är något som fattas osv. Jessica skriver på sin blogg Tusen tack Lotta för fin styling, du vet verkligen hur vi har det i vårt hem och vilken stil som är vår. Ord som verkligen värmer! Att arbeta som stylist är ett super kul jobb!
 

Tack snälla till er båda för att vi fick komma, för god mat och för många goa skratt!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Hemma hos reportage”

  1. Söta goa Lotta!! Det är ni som ska ha tack för att Ni ville komma!!
    Ni är ett riktigt radarpar du och Kristin :)!!

    En härlig söndag önskar jag dig!!

    KRAM

  2. Roligt att Kristin och du har ett så fint och givande sammarbete! Nu har jag en fråga men då hoppar jag till frågespalten och gör den där! Ha en skön söndag!
    Kamomilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *