Skapa i bilder

 

 
Lampor Ikea, stolar Ikea (målat själva), bokstav Louise interiör

 

Kuddar House of Linnea

 
Jag har ett behov av att få skapa i bilder. Genom bloggen har jag nu gjort det i snart två år. Tänk vad mycket som har hänt dessa år. Jag har fått uppleva reportage, fått vara med i en bok som snart kommer ut och jag har startat egen firma och jag fått lära känna er!! Genom bloggen har jag skapat massor av nya kontakter.
 
 

Kanna Ahlbackens trädgårdskafferi
 

Soppborsten Hemlängtan

 
För två år sedan visst jag inget om fotografering eller blogg. Hade någon sagt till mig våren för två år sedan att jag skulle starta en blogg skulle jag bara ryckt på axlarna och undrat vad är det?
 
Fat Matteus, Skål Louise interiör
För ca 8 år sedan kunde jag inte ens skicka ett mail, hade aldrig öppnat en dator. Tiderna förändras….Imorgon ska jag iväg och styla ett reportage till tidningen Hem Ljuva Hem och sedan till Vadstena för att träffa ett blivande bröllopspar. På lördag far jag och Kristin till Öland så min man och barnen får roa sig på egen hand i helgen. Är så glad över att så många öppnar sina hem för oss. Nästa helg då ska jag bara vara hemma och mysa föurom en liten tripp..
 

När man gör roliga saker som man brinner för då ger det energi, men jag måste också få landa och bara vara…en bra blandning är det allra bästa.

Livet är spännande!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Skapa i bilder”

 1. Vilket underbart ljust rum!
  Jättefina bilder!

  Ja, tänk hur tiderna förändras. Tekniken går så snabbt framåt. Jag visste inte heller om bloggar för bara några år sedan, allra minst då vi planerade och byggde huset.

  Ha en härlig helg på Öland!
  kram, Ann-Christine

 2. Ja, tänk vad du har hunnit med på denna korta tiden!!! Jag känner nog likadant, fast min tid är med barnen för tillfället! Hade någon sagt att jag skulle få tre barn (snart 4) för 4år sedan hade jag svimmat *skrattar*, men allt har sin härliga tid och så småningom kommer jag att öppna mitt egna igen och jag längtar minsann redan! Att arbeta för sig själv är helt underbart och det är något som kanske många skulle testa, inte bara drömma om!

  Hoppas att du får en ljuvlig fredag och helgen låter redan som om den kommer att bli perfekt!

  Kramar från ett soligt Mallorca!

 3. Visst är livet härligt! Du är så bra på att påminna också oss andra om att stanna upp och reflektera över det som är just nu.
  Njut dagen 🙂

  Kram Pernilla

 4. Hej Vännen, visst är det härligt att få göra det man brinner för.Är en dålig bloggare just nu tiden räcker inte till. Många aktiviteter i skolor och på dagis.Älskar dina bilder du bjuder på och inspirationen du delar med dig.Ha en underbar helg.
  kram Theres

 5. Vilka härliga bilder!! Så önskar jag att jag hade det här hemma!!

  Ja, tiderna förändras verkligen… När jag -96 fick mitt första jobb på ett callcenter, kunde jag bara ”pek-finger-valsen” på tangentbordet, snabbt fick jag lära mig att skriva fort så jag skulle hinna med att skriva det som kunderna sa. Nu hinner knappt tanken med medan jag skriver på datorn *fniss*

  Ha en underbar helg och ta hand om dig!
  Kra ia

 6. Vad härligt att kunna göra det som man tycker är kul. Det låter nästan för bra för att vara sant, det du skriver. Vilken otrolig utveckling du har gjort!

  Jag önskar dig en skön helg, men den kommer du säkerligen att ha!!
  Kram Elle

 7. Hej, tack för en himla mysig blogg. Och inte minst för att du avslöjade var du hade köpt dina fina vita stolar, som du har vid poolen! På så vis sparade jag över 1000:-, gick och suktade efter ett par som kostade 1500:-/per styck!
  Självklart får man måla de från Jula själv, men vem har inte lust att göra det med strålande sol ute!?
  Tack än en gång

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *