Mitt liv på landet

När jag tittar ut genom mitt fönster så möts jag av det här. Det är mitt liv! Skulle inte vilja leva en dag utan att bo på landet. Just nu när jag skriver det här… kvittrar fåglarna utanför, doft av syren, solen lyser och jag har sommar in på knuten med hagar och skog.
Att leva nära naturen är min terapi. När jag har mycket omkring mig då går jag bara ut och är. Ikväll har min man bjudit på grillat..mums vad gott. Själv firar jag in helgen med ett glas rött.

Det här är livet!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Mitt liv på landet”

 1. Hej söta Lotta!!

  Så härligt det låter med grill, värme och vin :)!!

  Kvällen här på the Island har varit ljummen och kvällssolen har precis börjat sänka sig. Äntligen sommar!!

  Om du kikar in på bloggen ser du hur det blev med bänken och hyllan ute på terassen. Jag är så förväntansfull på hur fint ni kommer att ”piffa” och ”lull-lulla” den när ni kommer :)!!

  Kram

  // Inredningsfrun 😉

 2. Och det är JUST därför din blogg är min favorit! (plus en himla gullig blogginnehaverska också)

  Jag bor i lägenhet och saknar dom där omgivningarna, det är en DRÖM att få bo sådär Lotta! (Så jag förstår du njuter i fulla drag) Och TACK för du delar med dig av den skönheten, plus att du faktiskt lägger ned tid på att göra inlägg så fta!

  kram kram

 3. Och det är JUST därför din blogg är min favorit! (plus en himla gullig blogginnehaverska också)

  Jag bor i lägenhet och saknar dom där omgivningarna, det är en DRÖM att få bo sådär Lotta! (Så jag förstår du njuter i fulla drag) Och TACK för du delar med dig av den skönheten, plus att du faktiskt lägger ned tid på att göra inlägg så fta!

  kram kram

 4. Så underbara bilder…du måste verkligen bo i paradiset.
  Tyvärr bor vi inte så, utan i utkanten av ett litet samhälle. Men en dag ska vi bo på landet, det är vår dröm…
  KRAM

 5. Visst är det härligt, bor också en bit ut även om inte så som du så är jag glad att jag har en trädgård att påta i. En dag blir det hus även för oss, kanske tidigare än vad vi tänkt, vi får se. Och har precis fått några extra myggbett att klia på efter att precis ha gått in igen 😉

  kram Mia

 6. Visst är det härligt nu med all grönska och dofter av syren. Man vill knappt gå in på kvällen, varken stora eller små… Det är väl när myggen börjar bli för närgångna som man får ge upp och gå in. Kram från en annan lantis;)

 7. Hej Lotta!!
  Jag håller med dig. Jag vill aldrig mer bo i stan. har bott på landet hela min uppväxt & jag kan inte tänka mig nått annat!!!
  Underbara bilder du tagit!!!

  Jag önskar dig en helt underbar helg.
  Varm kram Tina

 8. Det ser så underbart lungt ut…MEN…jag hade inte ståt ut med mörkret runt om kring på kvällen! Så underbart ni har det vid poolen!
  Ha det bäst! Åse

 9. Jag bor i stan men gillar blandningen – vill vara nära stan och ha tillgång till allt som finns där, men vill samtidigt kunna komma iväg ut och bara känna tystnad och natur omkring mig. Kanske är det därför jag värdesätter min fritid så mycket, just för att det är då jag har tillfälle att göra det där lilla extra. Fast att bo på landet permanent – ja, jag vet inte! Det finns ju en härligt romantisk dröm om hur det livet är – till exemepel som det ser ut i din blogg och alla dina vackra bilder! Kanske skulle det passa mig men jag kan likaväl tänka mig att jag skulle bli uttråkad efter ett tag och vilja ha omväxlingen igen… ja det är inte lätt att hitta hem alla gånger!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *