Blommor

 
Godmorgon mina fina bloggläsare. Igår köpte jag mig lite nya fina blommor till kök och vardagsrummet och så fick jag en fin bukett tulpaner. Älskar blommor. 
 
 
Sedan skulle jag behöva lite tips. Jag och mannen ska på spa i februari och jag skulle vilja ha en ny bikini, har ni tips på någon snygg, märke? Det är kanske lite fel säsong. Vill ha någon klassisk. 
 
 
 
 
Har kollat runt lite så såg jag H&M hade fått många fina. Jag får kolla runt lite. Nej nu ska jag somna om en stund. Katten kom in och la sig hos oss med snö på magen, men nu tror jag det värsta smält bort. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Blommor”

  1. Hej Lotta, ja det finns många fina bikinisar..kanske inte säsong, men såg fina i märket "panos emporio" väldigt bra kvalité, sitter skönt och såg att dom fanns på Ellos hemsida! Lycka till att hitta en fin bikini! Så härligt med SPA:)

  2. Hej har också precis beställt bikini då mexicoresan närmar sig. Beställde en seafolly också marinblå, de hade många fina, (beställde hos zalando) Kram

  3. Panos har väldigt många fina, men titta även in på Sunkini. Har köpt några därifrån och de är gjorda i ett tyg som gör att man blir sobränd även under. Dom har inte lika fantastisk passform som Panos men de är också fina och har många fina saronger också. Fin blogg förresten!
    //Berith

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *