Jag är supertaggad

 
Vi har varit och firat min underbara bonuspappa i byn idag. Mysigt att träffa släktingarna. Nu ska jag byta om för att åka på x-fit. Så taggad. När Elin blev sjuk så tappade jag lite fokus, har ca 2-3 kilo som ska bort och mer muskler vill jag ha. 2014 var ett riktigt bra år för mig med kost och hälsa så dit ska jag igen och nu har jag tiden igen. 
 
 
Jag ser fram emot detta år massor! Har funderat en del och jag har många drömmar hur jag vill leva. Tiden har jag redan, sedan vill jag komma i bättre form igen. Jag vill utveckla det tekniska inom mitt företag och det har jag redan börjat med genom att jag arbetar bara på min mac nu. Jag ska lista saker som ska ligga till grund för inköp både inom företaget och privat. Så ska jag drömma om att vi kan åka på en resa framåt jul. I sommar kommer det bli supertufft igen med behandlingar för Elin och om hon ska klara av att börja gymnasiet, men sedan kommer allt bara bli bättre, inga mer dropp osv Nästa inga mer behandlingar. Då vore det härligt att åka bort då. Fira att vi är inne i en ny fas. 
 
Brukar du också skriva ner dina drömmar? jag är i alla fall supertaggad för detta år, har alltid några veckor först då jag känner mig låg och förvirrad, men nu känns det bara härligt!
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Jag är supertaggad”

 1. Jag tycker det låter jättehärligt!! Vi behöver drömma, sätta mål och ha visioner. Både när det gäller det privata och arbetet.

  Jag har alltid varit hyfsat bra på att drömma, men sen har jag liksom tappat resten. Så nu ska jag bli bättre på att sätta upp (och skriva upp) mål, för att kunna peppa mig själv och motivera mig själv.

  Personligen älskar jag att läsa och skriva, och började (i smyg) en blogg, som jag för inte så länge sedan gjorde offentlig för mina vänner. Det var smått skrämmande, men absolut något som jag ville göra. Där vill jag kunna inspirera både andra och mig själv. Det blir en typ av dagbok där jag kan dela med mig av mina tankar, och de är många som snurrar runt där uppe…

  2016 kommer bli ett fantastiskt år, eftersom vi kommer se till att göra det till det.

  Allt gott till dig och din familj!! Och tack för att ni delar med er så frikostigt av er vardag.

  Kram,
  Olivia

 2. Ja, jag älskar nytt år och att då ta sig tid att tänka igenom vad man vill!! Jag är också peppad inför nya året och så glad att jag förra året kom igång så bra med träningen, som jag tänker fortsätta med!
  Tack för all inspiration:)
  önskar er ett bättre 2016
  Camilla

 3. Jag drömmer om min första riktiga semester i sommar, att bli starkare i och med min träning, komma in på min drömutbildning i höst och en vinterresa med min älskling 🙂

 4. Att sätta upp mål gör det lättare för mig att kämpa för dem både när det gäller tex ett inköp till hemmet eller i arbetet.
  Alltid lika roligt att ha planer för året och vid åretsslut se vad som blev och inte.
  Tycker hela din familj är fantastisk och inspirerande som orkar och är så positiva i allt det som är för er nu. Skönt för Elin att det är lite lugnare med behandlingar just nu!
  Kram

 5. Nytt år och nya möjligheter, visst känns det superhärligt!
  Bra att uttala sina drömmar och mål högt för sig själv och för andra, då bär det säkerligen hela vägen fram!

  Kram

  Inredningshjälpen/Anette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *