Semla, små kronor och sjuk pojke

 
Igår kom min gulliga mamma med semlor igen, den här gången var det kardemumma i, det ska det vara sa hon. Goda var de med vaniljkräm, de gillar inte marsipan här. Jag åt lite av brödet också, men tyvärr tål inte min mage så mycket bröd så jag blev alldeles svullen och fick ont på kvällen. Ibland funkar det bra med bröd och ibland funkar det inte. Magen är inte van vid det längre. 
 
 
Kakfat slut i butik, underlägg här  (adlink) 
 
 
Idag skulle vi haft lite tjejmiddag här, men Philip vaknade och mår illa och är dålig i magen. Så det får vi boka om. Hoppas vi slipper magsjuka, men vi har inte varit så mycket sjuka så det är kanske vår tur. 
 
 
Så måste jag visa min nya lilla fina krona, jag älskar keramik. Dessa små kronor från Ellis Corner som du hittar här är en av mina favoriter i huset. Har satt i små vita pärlhyacinter i dem. På våren kan kan man ha söta buketter, till jul hyacinter. Vill man inte köpa eller plocka stora buketter till bordet så är det gulligt att bara ha dem på bordet och några ljus. Älskar dessa.
 

 
De är fina i grupp, så en till kan jag tänka mig i framtiden. De finns i lite olika mönster. 
 
Nej nu får vi sova ett tag till, min fina kille har jag bäddat ner i sängen. Han ser blek ut, hoppas han piggar på sig under dagen. Ha en bra dag!
 
Kram Lotta
 
…………………..
Mer bakning hittar du här om du scrollar neråt
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Semla, små kronor och sjuk pojke”

  1. Så fint ni har det! Du tar så fina bilder så allt ser magiskt ut:) Tråkigt med sjukdom däremot, hoppas det blir lindrigt och fort går över. Ha en fin tisdag! Kram/ Ninni

  2. Semlorna ser verkligen goda ut , men jag har samma problem med magen svullnar , men så blir det när man kör lchf , även om jag slarvar lite ibland 🙂 dina små krukor är verkligen något man blir glad av att se , med olika kreativa blomster 🙂 ha en fin dag och hoppas gittarlirarn snart är på benen !

  3. Hej! Jag är ganska ny här. Måste bara skriva att jag blir så imponerad av din viktresa och uppriktighet med allt. Befriande! Må så gott!
    Karin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *