På väg tillbaka

 
Så här sitter hon ofta i köket och pluggar, idag är det bilduppgift. Hon trivs med att vara hemma som det är just nu och kommer kanske och hälsar på i skolan senare. Några lektioner har hon även på skolan men bara med en lärare och en elev. Skolan har funkat toppen sedan Elin blev sjuk, det ska de ha mycket beröm för.
 
 
 
 
Jag tycker det går bra att vara hemma , jag skulle kunna börja fota reportage lite igen men just nu längtar jag inte efter det. Eftersom vi inte vet riktigt hur livet är så tycker jag det är skönare att vara hemma. Det är ju ändå förmån att få ta det lite lungare och det kommer ju bli annat i höst. Har ni sett så mycket håret växer. Elin tycker det är så kul att få lite hår till våren även om hon får dropp i sommar och kommer tappa det igen. 
 
 
Imorgon är det är det engelska i köket och sedan blir det läsa hemkunskp för på torsdag är det prov. När Elin blev sjuk så fick vi omvärdera allt ut efter hennes sjukdom och nu känns det här bra. Det är det här hon vill och mår bra av just nu. Att hon får ta livet i sin takt och komma tillbaka när hon är redo. Att hon får vara glad och jobba med att behålla sin självkänsla tycker jag är viktigast. Det kanske är så att högstadiet får vara här hemma så blir det nystart till gymnasiet i ny skola. Eftersom hon bara är pigg någon vecka då och då så vet man ju aldrig hur det blir heller. Men jag är stenhård på att det är hon som får styra, men hon får också jobba utifrån hur hon mår. Jag är ingen curlingmamma, jag är ganska hård så jag daltar inte för mycket. Hon fyller ju faktiskt 17 år snart. Man behöver utmaningar och känna sig duktig fast man är i en behandling och hon umgås med sina nära vänner ofta, det tycker jag är jätteviktigt.
 
 
Just nu känns det som en bra vardag, vi har hittat rutiner och fått livet tillbaka igen.
 
P.s Det kommer inte gå att kommentera detta inlägg mer, för jag har fått jättemycket spam från sajter som jag absolut inte vill ha på min blogg. 
 
Kram Lotta
……………………
 
Mer omkring vår cancerresa hittar du här om du scrollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”På väg tillbaka”

  1. Ni har en sådan fantastisk inställning, i det allt svåra. Ni är verkligen en inspiration! Och vilken underbar bild på kvinnan, är det Elin som har målat den? Så enkel och ändå uttrycksfull. Jag älskar den!

  2. Heja er! Det var länge sedan vi tittade in här men åh vad skönt att hon är back on track!: ) Gillar hon att måla så skickar vi gärna Zodiaken en mindfulness målarbok Måla ditt stjärntecken som piggauppgåva. Bara mejla bloggen!Kramar! : )

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *