Vårigt smink

 
Två tjejmiddagar missar jag denna veckan, igår var sonen sjuk..han är hemma idag med och igår hade jag så ont i magen och trodde jag skulle bli sjuk så jag stannar hemma idag. Vill inte smitta ner någon vän, fast idag mår jag mycket bättre, ingen magvärk.
 
 
Idag har jag alla fall tränat och då blir man ju så lycklig och nu sitter jag i sängen och jobbar en stund. På fredag åker Kalle och jag på spa till Småland så jag har massor av mys kvar denna veckan. Ska packa imorgon och detta snygga läppsiftet som du hittar här och läppenna här ska få följa med. Gillar färgen nu när våren kommer framöver. Färgen på läppstiftet är Tiramisu och läppennan heter Rose. Lagom färg för en 40 åring, tänkte jag. Ska visa hur det blir på om det blir tillfälle också, tycker det blir superfint på. Lite tips till er idag. 
 
 
Ha en fin dag, jag kanske tittar in mer senare idag 💗
 
 
Kram Lotta
 
Adlinks 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Vårigt smink”

  1. Javisst är det skönt med träning . Trotsade regnblask /snö och tog min runda i alla fall duscha ska man ju ändå :)) man känner sig nöjd på många sätt i:)) härliga färger på penna läppstift . Visa gärna bilder när du sminkat 🙂 kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *