Att önska lite glas

 
När jag fyllde år så nämde jag för svärmor att jag ville ha vattenglas. Hon är så härlig som vågar handla till mig det hon tror på blir bra, så jag fick glas från Cervera. All in one heter de. Min mamma däremot hon vågar inget handla utan att fråga, jag gillar att bli överraskad. Svärmor är väldigt duktig på att hitta fina saker och snygga kläder till barnen.
 
 
Man kan ha dem till lite allt möjligt, som tex. efterrätt och vatten. Ska skaffa mig några till. Har så mycket udda här hemma och nu vill jag fylla upp mina serier så jag har 12 av allt. Har varken assietter, dessertskålar och glas så det räcker och alla har lika. Jag har börjat samla på mateus men det tar lite tid för man har inte råd att köpa allt på en gång. Så framöver ska jag plocka bort lite och spara upp så det blir fulla serier istället.
 
Idag är det skola för Elin på skolan och lite möte så det får vi fixa och så packa lite tills imorgon. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Att önska lite glas”

  1. Tänk att en del måste lämna elaka kommentarer. Gillar man inte det som skrivs är det bara att låta bli att läsa. Fina lilla Lotta vet nog vad hon kan skriva om. Kram till Lotta från Inger som läser dig varje dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *