Morris Seaweed silver

 
Tapeten har kommit Morris Seaweed sliver, köpte den ganska spontant efter sett loppisverkstan på insta tipsa om den. Har tänkt länge att jag skulle kunna tänka mig en fondvägg i hallen, blev så nöjd med med tapeten i sovrummet. Men så ska det ju matcha de andra rummen. När jag såg denna så sa hjärtat, den här ska du ha. Så beställde jag den och Elins tapet och fick också höra att bloggaren HOP har den i sin hall. 
 
Jag har valt den utifrån det jag tycker om, en del saker har andra och en del saker har jag 🙂 jag hoppas att jag kan inspirera er till en massa saker genom min blogg precis som andra inspirerar mig. Om en och en halv vecka kommer målaren och tapetserar denna och Elins fondvägg. Den veckan ligger hon inlagd på sjukhus så det blir roligt för henne att komma hem och det är fixat. 
 
 
Nu önskar jag er en skön fredag, vi åker till Hooks och mina föräldrar flyttar in till ungarna. Har ju så bra med föräldrar som är hemma varje dag och som bara kan hjälpa till. Så tacksam att de finns och bor nära. 
 
Ha det så bra!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Morris Seaweed silver”

 1. Hallå vännen!
  Älskar att du sätter ner foten direkt..;)
  Har sett den där tapeten hos HOP jag med och den är ursnygg! Det är ju det som är så bra med bloggar ju…man kan se hur det kommer att bli redan innan.
  Den där kommer sitta som en smäck i er hall och ååå vad jag är sugen på någon tapet nånstans jag med…;)
  Underbart för er att komma iväg lite med…
  Å så glad Elin kommer bli sen då hon kommer från sjukhuset och rummet är färdigt… Då kanske det blir fler tokdanser…haha
  Kram på dig underbaring och ha det toppen nu!
  Katarina

 2. Önskar er en fin Valentin och en särskild hälsning till toppentjejen Elin, lycka till med allt, tapetseringar, skola och allt det andra som är ett måste, hoppas Elin får bästa omhändertagande på sjukhuset. Trevlig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *