Prover, lunch och lite tips

 
 
Tjohoo får man väl börja med att säga om vår dag! Äntligen så har vi några veckor nu med normal vardag och Elin är pigg. Underbart! Måndagar är den dagen då Elin tar prover så idag har vi varit och gjort det och sedan bar det av på lunch till stan. Jag bjuder på en kissnödig bild som jag brukar säga 🙂
 
 
Tipsar er också om en jättbra färg för ögonbrynen, som jag köpt här . Man har en lite hårdare penna till den. Så bra och märket är Palina. Jag är inte så duktig på det här med smink så jag lär mig något nytt hela tiden om ni tycker jag är lite knäpp så stämmer det 🙂 Det där med smink har ju bara varit något som jag har varit intresserad av de senaste tre åren. 
 
 
 
 
 
Idag fick min födelsedagsplånbok följa med till stan. Är så nöjd med den, får plats med både kort och telefon och så är den så snygg. 
 
 
 
 
Till lunch idag blev det kyckling med sallad, kör även fasta i veckorna då jag inte äter någon frukost. För mig passar det toppen. Elin hon ska äta ofta däremot, så mycket hon bara orkar och vill.
 
 
En tur på stan blev det också, var inne på Lagerhouse och köpte några fina alla hjärtanssaker. 
 
 
 
Hittade också en söt blus som får följa med på spa på fredag. 
 
Det bästa är ändå med dessa dagar att Elin är pigg , att få se henne lysa en stund, att få ha henne bredvid sig och hon mår bra. Att vi kan gå på stan och hon orkar och vill. Allt detta är så underbart för mig, för oss. Jag njuter varje stund under hennes behandling som vi får ha det så här bra. Nu blir det skola några dagar och jag ska ha tjejmiddag här hemma imorgon. 
 
Nu är killarna och spelar innebandy så nu ska jag sätta igång med maten. Ha en fin kväll.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Prover, lunch och lite tips”

  1. Åh, vilken fin rosa färg på din kofta. Och blusen var jättefin också!! 🙂 Själv behöver jag ingen färg till ögonbrynen, de är typ svarta av sig själv… 😉

    Kraam Therese

  2. Å så fin bild härligt m tjejdag o alla hjärtans dag fix💗. Din dotter ä så vacker- när j såg fina bilden på henne kom j att tänka på att hon liknar en ung söt "Sinead o’connor", ni ä sånna kämpar o 💗tack för att du delar med dig av livets upp o ner gångar härligheter o sorger./ kram Marie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *