Växthuset börjar bli tomt nu

 
(Bilder från mobil och kameran) 
 
Kommer ni ihåg när vi började med växthusbygget förra våren, då var det 6 st utedass som vi fick slå ner. Detta är från början det gamla utedasset som man hade till skolan som vi äger. Vi kom aldrig så långt med bygget eftersom Elin blev sjuk, men nu sätter vi igång igen. 
 
 
 
Idag har vi tagit bort det sista för att kunna börja bygga tak och väggar. Vi ska ha öppet upp till nock, men isolera så vi kan ha vinterförvaring av växter där inne. Det ska läggas tegelgolv och sätts in dörr och fönster och allt ska målas vitt. Vatten ska dras och ny el osv. Du hittar hur det såg ut när vi började här och här.
 
 
Massor av jobb, men roligt jobb. Vi tar lite i taget och vi ska även lägga nytt golv vid poolen i sommar så det är bra om vi kommer igång nu så har vi det mesta gjort innan sommaren kommer. 
 
 
 
 
När vi jobbat ute har hönsen sprungit omkring.  Idag har det varit i hagen, en bra bit från hönshuset. De ser lyckliga ut när de går och sprätter och så går de in och värper. 
 
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Växthuset börjar bli tomt nu”

 1. Hej Lotta!
  Vilka fina foton på era höns! Vi hoppas också ha höns vid tillfälle. De är underbara!
  Min man byggde vårt växthus för några år sedan och vi har så otroligt mkt glädje av det. Ligger ett antal foton under växthus på min blogg om du vill kika.
  Vi odlar tomater och gurka i det om somrarna, samt sallad och vissa år melon. På höst och vår njuter vi av fikastunder i det.
  Lycka till med ert bygge!
  Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *