LantLotta

 
 
Bilder mobilen, mina arbetskläder httar du här
 
Igår kände jag den där känslan av lantLotta som älskar vara ute och pyssla. När snön legat ute på marken och det varit kallt så har man inte varit ute och pysslat så mycket. Jag har saknat att vara ute i trädgården. Gud vad jag längtar efter värme nu och få sätta igång och rota i jorden och greja ute. När jag får gå hemma i mina skitIga arbetskläder så mår jag så bra. Jag älskar lantlivet! Det ger mig lugn, glädje och inspiration till så mycket annat i livet. Efter en dag ute mår man toppen.
 
 
Idag ska vi vara borta vid hönshuset och fortsätta röja för att bygga växthus. Vi letar fönster och dörr m.m men det är inte så lätt att hitta. Vi har en hel del att göra innan dörr och fönster ska in så idag fortsätter vi slå ner virke så vi får öppet till nock. Min man har varit sjuk några dagar men jag hoppas det vänt nu. Vi behöver vår energi till livet. Ha det bra och pyssla här hemma. Det ska bli så kul att fixa tillsammans, det är stärker oss och vi har roligt tillsammans.
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”LantLotta”

  1. Vilken underbar vårig bild. Vad heter den hönsrasen du har. Har planerat att skaffa höns själv under våren. Dom är så fina.
    Ha en fin dag och styrkekramar till dig och familjen, tänker mycket på din dotters kamp och har med henne i mina böner.
    Kram Carolina

    1. Hej, vi har blomme, Kinda och Kochinhöns. Det är underbart med hönor, de är så personliga. Kochis är de små, de ger små ägg och mest fina att se på, men Kinda och blomma ger bra ägg. Kinds gillar även ruva. Lycka till. Kram Lotta

  2. Tack för en fin blogg.

    Vill bara tipsa om att kolla med Hallsbergs Byggnadsvård ang fönster och dörrar klassiskbyggnadsvard.se Där kan ni säkert hitta vad ni söker. Ha en fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *