Några glimtar av tjejrummet

 
Vi väntar på att mina tapeter till hallen ska komma så vi kan sätta igång och tapetsera båda väggarna samtidigt. En målare ska få göra det, så lägger vi tiden på annat. Den här väggen ska spacklas hål och målas lite också. Här ser ni nya bordet Elin köpt på Ikea. Planscherna har hon fått i julklapp och de hittar ni här och pallen hittar ni på Ellos. När allt blir klart så blir det ett glatt rum.
 
 
Så har vi beställt den här sänggaveln i beige och även sängmadrasser hos Mio.
 
 
Väggen ska tapetseras med Ernst tapet, Ester Marias kammare. Elin har bestämt allt själv, så jag har bara hjälpt henne lite ekonomiskt men sedan får hon betala en del själv, fått i julklapp och sängen blir en födelsedagspresent. 
 
 
Några lite romantiska kuddar som du hittar här ska ligga i dubbelsängen sedan. Påslakanet är ett gammalt från Ellos som hon kan spara till framtiden. I
 
 
Nya lampfötter och så väntar vi på två nya lampskärmar och taklampa med fjädrar på som finns här. Lampskärmen som hon har nu är från Gekås och lånat av mig så länge. 
 
 
 
 
Bild från mobilen ikväll, innan vi tapetserar om
 
Jag hade egentligen sparat till en soffgrupp men nu blev det detta först. Jag är så glad för Elins skull som så ofta får ligga i sängen på sitt rum när hon har ont. Rummet förknippas med mycket smärta och det blir något annat nu och det behöver vi alla. Sedan ska jag hjälpa Philip att köpa en dubbelsäng till honom också, men han är ju tre år yngre så det gör ju inte så mycket om han får vänta lite. Man får ta lite i taget.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Några glimtar av tjejrummet”

  1. Det kommer ju bli supersnyggt! Blir ju perfekt att hon far som en liten nystart efter allt kampande. Till den resan som ar kvar far hon ju ny energi och inspiration. Det gor sa mycket att fa ordna och pyssla lite omkring sig. Hoppas att hon, och hela familjen, haft en bra helg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *