Ut i trädgården

 
 
Har just städat här nere och har övervåningen kvar, sitter och väntar på att golven ska torka. Ska ta och klä på mig och ge mig ut i trädgården. Har en massa grenar och skräp m.m som ligger på tomten ska jag ska ta rätt på innan lunchen och så älskar jag att vara ute. Det är sol idag. Fylla bilen med återvinning för varje måndag när Elin och jag åker och tar prover då tar vi en tur till återvinningen. Städa tycker jag är så tråkigt, men rensa älskar jag. Återkommer lite senare, ska jag visa lite bilder från Elins rum. 
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Ut i trädgården”

 1. Vilken härlig bukett!
  Ska åka o köpa lite nya blommor på vägen hem 🙂
  Jag gillar ju att städa. I synnerhet dammtorka. Det andra är ju sådär kul;-)
  Men rensa – jamen det äääälskar jag med;-)
  Du skulle sett min man i söndags.. Han bara satte sig ner ppå en stol och såg förbi ut, hahahahahahaha;)
  Ha en riktigt fin helg!
  Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *