Våran dag från mobilen

 
 
Yes äntligen kom vi iväg på lite trevligheter. Älskar att vakna och Elin säger, idag har jag inte ont. Då får man fånga dagen och göra något som hon längtar efter och just nu är det att fixa på hennes rum och köpa present till en tjejkompis som ska ha bjudning imorgon.
 
Vi skulle till sjukhuset för att hämta mediciner så vi tog en sväng till Ikea också och köpte lite ramar och så hittade vi två lampfötter till Elins rum, visar dem senare. 
 
 
Vi brukar ha lite som sport att luncha på nya ställen, eftersom vi inte har så mycket annat om dagarna så är det lite vår grej nu. Att kunna ut och åka och äta gott ibland. Idag blev det Torn1 i Linköping, väldigt god lunch. Jag valde spätta utan potatis och Elin samma med potatis.
 
 
 
Sedan tog vi en sväng in på Lindholms som ligger bredvid, bara roligt att titta på allt fint. inga köp där. De har så mycket snyggt från lexington. 
 
 
 

 
Sedan bar det av att hämta Philip, storhandla och hämta hem skor som vi beställt här och här. Han växer nu och det mesta måste bytas ut. Både skor att springa i och ha i skolan. Han har ju varit ganska liten länge så det är bara roligt att han får växa lite. 
 
Idag har varit en härlig dag för oss! så underbart att se Elin pyssla på sitt rum nu och få må bra. Ni kan gissa hur bra mamma mår då. 
 
Ha en fin kväll!
 
Kram Lotta
 
 
Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Våran dag från mobilen”

 1. Hejsan! Vill bara säga att du har en sååå vacker dotter! Och så stark hon kommer ur detta, vilken erfarenhet. Okej, man hade givetvis velat vara utan den, men när det inte gick så får man använda den och det är jag säker på att hon kommer att göra på ett bra sätt! Kram!

 2. Det låter som ni har haft en riktig toppen dag..😀
  Så snygg Elin är i den frisyren 👌🏽 Hon inspirerar, det är så att jag blir sugen att raka av mig, men tyvärr har jag inte lika fin huvudform som din din vackra dotter. 💜

 3. Hej!
  Måste bara säga vilken härlig start det blev denna fredag när man ser denna bilden på Elin. Hon ser så frisk och välmående ut. Och så vacker med dessa underbara ögon. Eftersom man följer eran vardag och främst då med Elins sjukdom och vet hur dåligt hon kan må så kan man inte annat än glädjas extra mycket när man ser denna bild på henne.
  Nu önskar jag er med extra glädje i kroppen en riktigt trevlig helg!

  Med vänlig hälsning: Jessica

 4. Så härligt för er, att kunna göra lite roliga saker tillsammans igen. Elin är verkligen jättesöt i sitt korta nya hår. Ha det lydelseunderbart. Kram Inger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *