Tjohooo känns det idag och en skitsak

 
Tjohoo känns det idag, Elin är pigg och vi ska iväg och hämta mediciner på stora sjukhuset och gå och titta lite på saker till hennes rum. Lite lunch ska det bli också. Man vet när hon mår bra för då sitter hon pysslar lite vid spegeln en stund innan vi ska iväg och man får vänta lite, men jag väntar så gärna. Sedan har hon en bilduppgift att göra men hon är superduktig på att måla så det tror jag hon hinner i helgen.
 
 
Sedan till en skitsak 🙂 jag har tydligen varit förstoppad. Trodde inte jag kunde bli det för det har aldrig hänt innan, men nu känner jag mig som en ny människa. Herregud säger jag bara , så underbart det känns i min mage. Har varit svullen i en hel vecka och bara trott att jag ätit galet eller nåt. Väger ett kilo mindre nu…hej och hå…nog om skitprat..hi,hi 
 gärna ha lite mer vårkläder. Man behöver lite färg nu, känna värmen mot kinden. 
 
Kanske tittar in senare för att visa vad vi hittat till Elins rum, det kommer bli så fint! Tapeterna har kommit nu, väntar bara på att mina ska komma så kör vi igång.
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Tjohooo känns det idag och en skitsak”

  1. Mysigt fönster! 🙂 Undrar du något om förstoppning så fråga mig – jag har kronisk förstoppning och vet allt… 😉 Fast sedan i Fredags har jag haft kräksjuka, så dessa dagar har magen varit det motsatta – skönt med ombyte ibland, ha ha!!

    Kraam

  2. Hej!
    jag har crohns så jag tycker det där med skit är bra om man pratar mer om så det slipper vara så tabu 🙂 är ju något väldigt naturligt som vi alla gör på ett eller annat sätt 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *