Vi är hemma från sjukhuset

 
Då var vi hemma igen efter två dagar på sjukhus för mig och fyra dagar för Elin. Skönt att få krypa ner i sin egen säng ikväll. Jag är trött som varit med två dagar och Elin borde vara ännu tröttare som sprungit och kissat flera gånger i timmen i tre dygn. Så nu har vi bara 4 högdoser kvar, vi räknar ner. Det blev sent idag för när man tog blodstatus kl 14 så såg man att Elin behövde fylla på med blod, hb var nere på 73. Det känns bra att det är fixat inför helgen, då brukar Elin få mer ork.
 
 
 
Så här ser vårt rum ut som vi bott i. Efter jul kommer de få sina riktiga lokaler och det ska bli trevligt att få komma till det rätta stället där det finns gott om plats. De här rummen är också stora och fina så det är helt okej, men de har för få rum. Kanske inte så ombonat direkt men man uppskattar desto mer sitt eget hem när man är hemma. Rullstolen behöver inte Elin längre så den har vi mest packat grejer i för man har med sig mycket. 
 
Nu har jag jobbat undan lite här och skickat bilder till Tyskland och skrivit fakturor, nu ska jag snart sova. Så trött!
 
Kram Lotta
 
Vår cancerresa kan du läsa mer om här 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Vi är hemma från sjukhuset”

  1. Så skönt att läsa att ni är hemma igen!!! Hoppas Elin mår bra efter påfyllningen med blod och att ni får en härlig helg tillsammans hela familjen!!!

    Kramar!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *