Sänggavel i tyg

Jag blev så nöjd över sänggaveln som jag hittade på nätet av en slump. Jag sökte på Artwood London som är dubbelt men sedan efter en stund hittade jag denna och ångrade mig. Den här gaveln kommer från Kungsmöbler i Jönköping och heter också London. Jag trodde först att spikarna på sidan inte skulle vara så fina, men så tänkte jag ändå att jag ville spara 4000 kr. Nu när den kom tycker jag att spikarna är fina och blev verkligen jättenöjd.
Den är tjock och fin och ser inte sådär tunn ut som en del andra gör. Precis som jag ville att den skulle vara .
Idag har jag varit själv hemma och bara gjort det som jag känt att jag velat. Plockat ordning inne och fixat ute i trädgården, tränat och ikväll ska jag ut och gå med min vän. En härlig dag som ger energi!
Kram Lotta
(adlink)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Sänggavel i tyg”

  1. Hej!
    Så fint du fått det i ert sovrum. Sänggaveln är jättefin. Men jag undrar lite över sängborden. Är det Hemnes fast du bytt knopp på lådan? Har kikat på Ikeas hemsida och gillar Hemnes sängbord väldigt mycket. Men jag hade för mig att de fanns i två olika höjder innan. Nu finns de bara i höjd 70 cm (eller om det var 75 cm) Hur höga är era sängbord? Tack för en inspirerande, fin och personlig blogg. Kram Camilla!

  2. Wow…Sååå snygg. Precis en sådan jag letar efter.
    Tack för dina bilder när den är på plats och tack för din recension. Hoppas den finns kvar när vi är färdigrenoverade i vårt sovrum!

  3. åhh vilken snygg sänggavel..själv håller jag på och letar efter en sänggavel som passar i vårt hem..jag letar även efter en säng ;-)…
    kram Åsa

  4. Hej, ser att det var ett tag sedan nu du köpte sänggaveln och jag funderar på att köpa en likadan men är väldigt osäker då man får se så bilder på deras hemsida. Man ser bättre på din hemsida 🙂 Undrar om sänggaveln har hållt sig bra och om den har fått noppar? Undrar också om den är hård eller mjuk? Vissa sänggavlar som är stoppade är ändå ganska hårda, undrar då vi har ett barn som gillar att hoppa i sängen och vi önskar en mjuk i fall att hon råkar hoppa in i den 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *