Sänggavel

 
 
Vaknade och tänkte jag skulle ta sovmorgon länge, men istället åkte jag till stan till stora återvinningen, hämtade paket och handlade och så hann jag hem till frukosten. Så skönt att ha det gjort.
 
Sedan Elin blev sjuk tycker jag det är ännu jobbigare med affärer och mycket folk, helst i samhället där man vet vem jag är. Egentligen tycker jag inte alls det är jobbigt att prata om vår situation, det är mest jobbigt att vara i folksamlingar. Sedan gillar jag att föreläsa för många osv men då är det jag själv som valt det. Jag börjar bli gammal tror jag 🙂 Jag är också mer känslig mot stress, jag behöver nästan aldrig stressa nuförtiden som tur är så fort det blir rörigt och mycket så är det som hjärnan vill stänga av. Allt går så bra bara jag får vara i min egna lilla värld de flesta dagar här på landet. Sedan längtar jag ut, men inte till affärerna i samhället då blir det storstaden, det går bättre. Nästa helg ska vi till Stockholm tex. som jag längtar efter massor!
 
 
I vilket fall så lovade jag fler helhetsbilder från sovrummet, så här kommer det. Är det något ni undrar över så skriv i mina kommentarer så svarar jag i helgen.
 
Ha en underbar helg!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Sänggavel”

  1. Åh vilket mysigt sovrum. 🙂 Så himla fint och ser så inbjudande ut! Vart har du fått tag på sängkappan och det fina avlastningsbordet som skymtas till vänster på bilderna?

  2. Du har fått ihop det så personligt o fint Lotta! Jag försöker planera för vår renovering. Har svårt att komma till skott, vet ont om jag ska fokusera på tapet först eller vilken säng vi ska ha… Funkar det bra att ställa gaveln mellan säng o vägg – står den stadigt? Vi har ju snedtak som gör att gavel endast kan vara 1.15 hög så det blir lite klurigt att lösa. Du får gärna tipsa om vart du hittar bästa sovrumsinspon! Kram finaste Lotta!

    1. Hej, du kan ställa gaveln på väggen, vår madrass är så stor och tung så den håller gaveln på plats annars så får man skruva fast den i madrassen. jag hittar min inspiration på bloggar och på instagram så plockar saker och stilar jag gillar. Sedan letar jag i butiker efter det som jag sett och så plockar jag ihop det till mitt. Lycka till!Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *