Ett hemskt besked

 
 
Det här är det inlägg som jag hoppades att jag aldrig skulle behöva skriva, något som varje familj fruktar men vi vill ha med er på det här. Vi behöver er och jag kommer behöva dela den här resan med er. Elin vill att ni ska veta.
 
Elin blev sjukare i fredags. Hon försökte gå till skolan men ringde oss att värken spridit sig till armarna. Vi fick komma in till sjukhuset direkt och de satte in morfin och tog nya prover. Man hade inte sett allt tidigare så man gick djupare in och letade och sedan på kvällen kallade man in familjen och berättade att Elin har som man kan se på prover leukemi men hon ska utredas vidare. Det är en cancer som finns i blodet ( jag skriver tydligt för det är även barn och ungdomar som läser här ) man vet inte hur långt det gått och det har egentligen ingen betydelse när det gäller leukemi bara det inte spridit sig till viktiga organ. Det finns goda chanser att Elin kommer klara det här, men det kommer bli en tuff tid men mycket sjukhusbesök.
 
Vi lever som i en dimma, vi gråter, mår dåligt, skrattar och pratar. Vi är en öppen familj som pratar om allt och bloggen är en del av mitt /vårt liv så det är viktigt att ni veta så det inte blir fel. Elin kommer får göra en benmärgsprov på måndag och efter det kan man se vilken behandling som kommer sättas in.
 
Bloggen kommer uppdateras som vanligt när jag orkar och vill. Jag kommer dela lite av varje både vårt liv, samarbeten, pyssel, lantlivet och det jag känner att jag vill. Vi kommer försöka leva vidare i en vardag och vi kommer behöva fly in i det vi tycker om osv medan vi ledsna och hittar styrka. Bloggen och fotograferingen är mycket där jag finner styrka så jag ställer in allt en vecka framöver så får vi se och tar en dag i taget. 
 
Vi är starka tillsammans och har otroligt många med oss, vi känner att ni finns. Vi kanske inte orkar svara på meddelande osv , men vi kommer läsa allt och vi kommer fördela små uppgifter till våra familjer så livet rullar på. Just nu är vi hemma tills imorgon då vi får träffa doktor igen. Jag vill bara om ni ser oss så får ni gärna prata med oss och fråga, vi tycker det känns bra om ni både låter oss vara både ledsna och glada på vägen. 
 
Vi ska klara det här!!! och tillsammans med er alla vi känner och bloggläsare kommer det bli ännu lättare. Alla är vi olika hur vi fungerar i ett sådant besked och nu gör vi det som passar oss.
 
Förlåt nu kan man kommentera..det blev visst galet. 
 
Kram Lotta
 
Vår cancerresa kan du läsa mer om här 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

215 reaktioner på ”Ett hemskt besked”

 1. Åh, så tråkigt att höra!
  Tänker på er alla, förstår att det blir en jobbig tid framöver med väntan och hopp varvat med förtvivlan!
  Ni är en sådan varm och fin familj, det kommer att gå bra det här!
  Kram Monica

 2. Nu kände jag att jag måste skriva en kommentar fast jag inte annars gör det.. Jag vill bara säga att jag beklagar att ni måste gå igenom detta,hemskt för Elin och för er. Jag tror och hoppas på en bra effektiv behandling som tar bort det där eländet för alltid. Att hon blir frisk och stark igen. Ta hand om varandra.

  Kram Ann-Louise

 3. Så hemskt för er! Jag blev så ledsen när jag läste ditt inlägg. Ni har en jättejobbig tid framför er men även en tid som svetsar samman er alla ännu mer. Jag känner så med er och hoppas att det går bra på alla sätt.
  Många kramar!

 4. Jag tittar nästan dagligen in din blogg men har aldrig lämnat ett spår efter mig förrän nu. Jag beklagar verkligen jätte mycket. Cancer är en hemsk sjukdom som tagit många av mina nära och kära. Några har även besegrat sjukdomen så det finns verkligen hopp.

  Tack för en jätte bra blogg. Vi tänker på/kämpar med er även om vi inte känner er!

 5. Har tänkt mycket på er sedan jag läste inlägget. På den situation ni är i. Svårt att veta vad man ska säga… Mer än att jag hoppas och ber att Elin snart blir pigg igen och skickar med en så’n där cyberkram som känns ganska ynklig! Stor kram, Jenny

 6. men kära ni!!!!

  -jag höll på att svimma när jag läste detta, nu måste ni vara starka och om vi kan stötta på något vis så vill jag gärna vara med er!

  Vården har ju gjort enorma fram steg när det gäller canser forskning och behandlingar så ni/Elin har alla goda odds på Eran sida även om jag förstår att det nu måste kännas helt fruktansvärt tungt nu….

  (Vi har en i familjen som genomgått tuffa behandlingar för lymfcanser under unga år men som idag lever och mår bra och har ett helt vanligt liv igen, även om själen naturligtvist åldrades av dessa erfarenheter..)

  Styrke kramar till ER alla i familjen och särskilt till DIG Elin,

  med all respekt och hopp om snabb tillfriskna

  Mia

 7. Ofattbart, det är svårt att komma på något att skriva men jag känner så enormt med er även om jag inte känner er personligen . Tänker på er och kommer följa er resa tills din tjej är pigg och stark igen! Kram!

 8. Åh Lotta, sådant hemskt besked för Elin och hela er familj :(! Lider med er och har tänkt på er så många ggr under dagen (läste på instagram). Skickar styrkekramar till dig och familjen, ni verkar så tajta så ni fixar detta tillsammans!!!

  Stora kramar från Petra i Katrineholm (med växthuset :))

 9. Så sorgligt att läsa. Livet är så orättvist. Jag sänder er styrka och hoppas på det bästa! Vi fick besked i höstas om vår lilla son som har en mycket allvarlig sjukdom, där det ännu inte finns något botemedel. Chocken är hemsk och livet förändras på ett ögonblick. Ta hand om varandra!

 10. Brukar läsa din blogg varje dag men aldrig skriva något . Skickar många styrkte kramar till er ! Hoppas allt går bra , Har en svärfar med cancer så jag vet vad ni går igenom. Du har en jätte fin bra blogg ! Kramar

 11. Hej ! Läser din blogg dagligen och tycker den är så bra och fin på alla sätt. Blev så ledsen när jag läste om er dotter. Ta hand om er 💜 och jag hoppas och tror att allt kommer att gå bra. Stor Kram

 12. Självklart kommer det att gå jättebra! Tron besitter berg. Jag har haft cancerdrabbade inom familjen och vet vilken skräck det innebär. Men jag har också erfarenheten av att det gått bra, såååå – inga negativa tankar!! Ok?

  Styrkekram aka <3

 13. Läser din blogg så gott som varje dag. Den är så bra. Tänker på er i denna svåra stund, men leukemi botas ju nu för tiden! Håller alla fingrar o tår o tänker på er. Ta hand om varandra, det kommer att gå bra!! KRAMAR till ER ALLA <3

 14. Så mycket man känner när man läser detta inlägg, som mamma och medmänniska, så mycket att säga men inga ord som riktigt räcker till <3
  Stora varma kramar till dig Lotta, till lilla Elin och till hela familjen <3

 15. så otroligt tråkigt besked! Den största sv styrkekramar till hela eran familj och jag hoppas av hela mitt hjärta att detta ska gå bra och att eran dotter snart är frisk igen.

 16. I ett slag förändras livet till något helt annat. Om det är möjligt att överföra kraft tankevägen så hoppas jag att den kommer fram till Elin, Dig och din familj. Jag har följt din fina blogg länge och hämtat glädje i den, inte minst sedan jag brutit ryggen och hamnat i sängen. Jag har inte kommenterat din blogg förut men nu vill jag säga att jag tänker på er. Kramar.

 17. Men oj… Massor med kramar till er! ♥ En vän till oss har haft leukemi och är frisk & mår bra idag, och det kommer även er Elin göra så småningom! 🙂 Sjukvården är så bra idag, så detta kommer ni fixa!

  Kraam Therese

 18. Läser bloggen varje dag men är kass på att skriva.
  Men nu var jag tvungen, fast jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Skickar en hel hög med varma tankar och stora kramar till dig och din fina familj. En tuff tid framför er och visst är det tur man har varandra mitt i allt. Kram <3

 19. Jag brukar aldrig kommentera andras bloggar, trots att jag läser många varje dag. Men när jag läste ditt inlägg blev jag så berörd, att jag var tvungen att skriva några rader. Vilken stark dotter ni har! Vad starka ni är! Ni kommer klara det här, tack vare att ni är så öppna som du skriver. Självklart kommer det vara jobbigt,men tillsammans är ni starka! Kram till er alla!❤️

 20. Läser din blogg dagligen och tycker att den är suverän. Jättetungt att få ett sånt besked som Elin har fått men med en sån fin familj som hon har och en sån underbar mamma så kan det inte annat än att gå bra! Leukemi kan ju se så olika ut men rent generellt brukar barn och ungdomar klara det bra och prognosen vara god. Tänker på er, och håller tummarna! Många kramar till er alla!!!

 21. Åh, vilket otroligt tråkigt besked! Jag förstår alla era känslor just nu. Det finns en förening som heter Ung Cancer, jag tycker ni tar kontakt med dem, så ni får stöttning genom den här svåra resa.
  Gå in på ungcancer.se eller kontakta mig så kan jag hjälpa er med att lotsa er till rätt person på organisationen.
  Detta fixar ni, var starka tillsammans! All kärlek till er! 💕

 22. Jag läste och kommenterade igår, men kan inte sluta tänka på er. Fastän vi aldrig har träffats så finns ni i mina tankar nu. Jag tänker på er alla, självklart på fina Elin, men även på söta lillebror. Jag har förstått att era barn har en nära och fin relation, en extra kram till lillebror från mig.

 23. Varma tankar och medkänsla till er. Att ha ett barn med en allvarlig sjukdom är otroligt tungt. Man ska absolut göra det som känns rätt för familjen, vill man berätta för alla då ska man göra det. Vill man hemlighålla vissa saker ska man göra det också. Omgivningen blir bra på att tala om för en under perioder hur man ska tänka och för mig hittade jag mest stöd hos andra föräldrar till allvarligt sjuka barn. Oavsett diagnosen hos barnen så kunde vi hitta en förståelse och samhörighet med varandra. Vet inte om ni kommer bo på Ronald under vistelsen men gör ni det så tror jag ni kommer känna det som en "oas" att bo där. Så var det för oss iaf. Ett ställe nära sjukhuset men ändå ingen sjukhusmiljö. Jag tror också på att gå med i Ung Cancer där det finns andra som kan dela er sorg och stötta under behandlingsperioden. För mig så hjälpte det mycket att våga fråga läkarna om allt det jag undrade, även det som var svåra läskiga frågor. Jag höll mig till det dom sa och tog det som "sanning" istället för omgivningens ord om någon som kände någon som gjort si och så…Det blir mycket råd och tips från allmänheten i all välmening men ibland kan det bli lite för mycket. Läkarnas behandlingsplan och samtal blev min riktlinje och det jag höll mig till för att kunna känna någon stabilitet i en svår tid i livet. Att gå på läkarsamtal tillsammans rekommenderar jag för då har båda föräldrarna hört samma sak. En dag i taget, ibland en halv dag i taget, ibland två dagar och ibland en vecka det är det man får lära sig att leva i. Det går upp och ner, fram och tillbaka och framåt igen. Hälsningar från en gammal trogen bloggläsare i Uppsala. Kram

 24. Läste ditt gripande inlägg igår och har inte kunna släppa det från mina tankar. Det blir en tuff resa för er dotter och för er fina familj, men ni kommer att klara detta tillsammans. Ni finner styrkan, kärleken hos varandra och ni kommer att klara detta tillsammans. Styrkekramar i mängder

 25. Det här blogginlägget tog mig rakt i hjärtat och jag har haft svårt att släppa det ur tankarna. Varmaste kram till er alla, – det här klarar ni!

  /Anna-Karin

 26. Beklagar verkligen det tråkiga beskedet. Men jag kommer att vara med er och kämpa – det här ska vi verkligen klara. Följer dina inlägg på bloggen, bläddrar ofta i din bok och njuter i fulla drag av alla inlägg på Instagram. Helt enkelt du är en vän med mig ❤️! Älskar eran fina trädgård, känns som om jag varit där eftersom jag har sett så många fina bilder från trädgårdens alla hörn. En hög önskan hos mig är att skaffa höns – precis som ni. Samt jag kan erkänna att jag inte är någon kattmänniska men eran lilla Findus har gjort så att jag tjatar på min gubbe om att jag vill också skaffa katt – en ljus, ljus grå ska det vara. Tänk vad du Lotta och din familj kan förmedla till oss som följer era fotspår. Så nu är det på tiden att ge tillbaka – så styrke kramar kommer från mig. Som sagt det här ska "vi" klara. Hälsa till fina Elin att det är många med mig som finns och som kämpar med er. ❤️ Älskar er! Bamse styrke kramen.

 27. Att få ett cancerbesked är väldigt tungt, både för familjen och den drabbade! Med risk för att låta "klyschig" så gör en positiv inställning mycket, man kan vara positiv trots att man är ledsen…lyssna på varandra och tillåt alla känna på "sitt" sätt men hjälps åt att hitta det positiva i stunden! Kram

 28. Här sitter jag med tårar som rinner efter att jag läst ert hemska besked. Den värsta av alla mardrömmar när barnen blir sjuka.. Jag sänder alla styrkekramar jag kan och ta hand om er nu i er fina familj.
  Kram Helena

 29. Läser och följer din fina blogg och Instagram. Blev helt "knockad" av det du skrev. Vilket slag för en familj och för den söta tjejen. Men som du skriver, en dag i taget. Tillsammans tar ni er igenom detta även om det naturligtvis blir otroligt tufft. Beundrar att du berättar och är tacksam för det. Man behöver inte undra vad som hänt. All världens styrkekramar till Elin och hela familjen!

 30. Jag känner inte dig, men läser bloggen varje dag. Vill bara skicka varma styrkekramar till Elin och hela familjen. <3

 31. Hej! Har läst din blogg i många år men aldrig kommenterat. Läste igår kväll under esc vad som hänt elin och imorse tänkte jag på er alla och loggade in på din blogg igen för jag tänkte jag måste skriva att jag tänker på er. detta kommer elin att klara! styrkekramar i massor!!

 32. Varma styrkekramar till hela familjen och speciellt till Elin! Har gjort "cancer-resan" två gånger så jag vet vilken tuff tid ni har framför er… Men ni kommer att klara av den! Sätt delmål och ta en bit i taget. <3

 33. Finaste Lotta! 💗 Jag skickar all styrka och kärlek till er. Ni kommer självklart klara det tillsammans för ni är en stark och sammansvetsad familj. Du har så mycket människor runt omkring dig som finns här för att stötta er. Ta hand om varandra. Massa kramar Josefine (guldkantpatillvaron)

 34. Vilket mardrömsbesked för er! Varma tankar och kärlek till er familj och till Elin. Ni har varandra, och ni kämpar ihop. En massa energi-och kärleksfyllda kramar till er ❤️ Vi är många som stöttar er längs resan.

 35. Hej! Jag vill bara säga att du och din fina familj finns i mina tankar. Du har genom din fina blogg och din positiva livssyn skänkt mig glädje och inspiration så många gånger och jag vill så gärna ge dig styrka och värme tillbaka. Detta kommer ni att klara!!!!!! Varma styrkekramar i massor /
  Pernilla från Norrköping

 36. Du har alltid vært en stor inspirasjon der du har delt din reise og ditt liv på bloggen. Og nå gjør du det igjen. Det er en styrke å være så åpen, man trenger ikke stå alene i livet og ved å være åpen slipper man nettopp det. Mitt hjerte verker for dere og for Elin. Men, dette går bra – dette klarer dere. Med de aller beste ønsker sender jeg mange varme klemmer fra meg. Vi tenker på dere. Vivian

 37. Fina Lotta beklagar verkligen för hemska besked <3 Sådan underbar familj, ni är himla fin och fina barn, Elin är som sin mamma en kåmpe, hon kommer att klara det, ni är en bra sammansvetsat och stark familj. Jag tror på er, följt dig många år, älskar din bok och dina positiva och bra kloka tankar. Det gör så ont i min hjärta när jag läste den här och tårar rann…. Jag kommer och följa er och stötta er<3<3 <3 Ja ger Elin varma styrkekramar och till hela familjen<3 Gamla trogen bloggläsare <3<3<3

 38. Läser din blogg varje dag, gillar den jätte mycket.
  Tänker på er o håller tummarna att allt bli bra. Sköt om er så gott det går.
  Kram Camilla.

 39. Läser din blogg varje dag, blev väldigt berörd av att läsa om Elin.
  Elin: skönt att veta att du har Findus hos dig, du kommer att klara det här!
  Stor bamsekram till er alla i familjen, ta hand om varandra.
  Kram
  Anna-Karin

 40. Jag är en av dem som aldrig kommenterat här förut. Läser här då och då och inspireras av dig och din blogg. Jag kan inte ens föreställa mig hur det skulle kännas att få ett sådant hemskt besked som ni nu fått. Sänder mina varmaste, positivaste, starkaste kämpartankar till hela familjen.

 41. Kämpa på hela familjen och ni verkar vara så otroligt gulliga mot varann, ni fixar detta tillsammans, ge bara inte upp, följer din blogg dagligen, jättebra, men ta nu hand om varann i familjen, vi blogg anhängare finns här och tänker på och stöttar er tills ni mår bra igen och bloggandet kommer igång igen

 42. Jag har som vardagsrutin att titta in på din blogg men har aldrig kommenterat förrän nu. Det känns som man känner dig väldigt väl Lotta och när jag nu läser dina rader märker jag hur mina tårar rinner ner för kinderna. Jag vill ge dig all min styrka på vägen…..det kommer att bli bra. Ge Elin många varma styrkekramar.
  ❤️ Jeanette

 43. Tänker på er och känner med er. Önskar att ingen skulle behöva gå igenom det ni gör nu. Sänder varma och innerliga styrkekramar till er. Ta hand om dig och din fina familj 💕

 44. Fina Lotta! Vilket hemskt och skrämmande besked! 🙁 Tårarna rann när jag först läste om det på din instagram.
  Nu är det fullskaligt krig mot den jädrans cancern som gäller och ni att kommer vinna!! Elin har en kämpig resa framför sig men hon kommer att gå stärkt ur den när hon väl blivit frisk. Tänker på dig och vilken tur att Elin har en sådan underbar familj som kommer bära henne genom detta.. Tillsammans är ni oövervinneliga!!
  Följ ditt hjärta och kämpa på för allt du kan för att din dotter ska få den absolut bästa vården! Är du/ni inte nöjd med läkarna, se till att byt med en gång och var inte rädd för be om en second opinion samt googla allt information du kan hitta när ni väl vet vilken cancer det rör sig om. Nu är det snart semestertider så även för sjukvården så var noga med att Elin får den bästa möjliga behandlingen och att inget skjuts på för några veckor hit eller dit kan betyda all skillnad.

  Varma styrkekramar

 45. Blir otroligt ledsen är jag läser det du skriver som er dotter drabbats av, tårarna rinner när jag läser, så tragiskt på alla sätt och vis och så orättvist. Barn ska inte drabbas av denna djävulska sjukdom. Håller alla tummar jag kan för att allt ska gå bra. Följer din blogg dagligen och kommer fortsätta läsa såklart. Ta hand om varandra, kramar från en trogen läsare.

 46. Det var ett sorgligt inlägg. Men känner och tror att det går bra för Er/Elin. Kunde inte låta bli att skriva, trots att jag aldrig brukar göra inlägg. Läser alltid Din fina blogg och känner med Er i detta svåra. Varma kramar och tankar går till Er, Ni kommer att klara detta tillsammans.
  Tummelisa

 47. Jag inser att jag får läsa inlägget flera gånger för att förstå. För att inse vad du skriver. Jag kan liksom inte tro att det är sant. Det känns helt ofattbart.
  Hoppas att ni får all hjälp ni behöver och massor av stöd och styrka. Och att hon blir frisk och mår bra snart igen.

  Kärlek.

  Kram

 48. Som så många andra skrivit så känner jag er inte trots att det känns så. Läser bloggen varje dag. Det finns inte ord för hur hemskt det är när barn och unga (ja alla för den delen) drabbas av allvarliga sjukdomar. All styrka och kraft till Elin och hela er familj. ❤️

 49. Läser din blogg nästan varje dag, och brukar inte kommentera någonting, men känner så med hela din familj. Men ni verkar vara en familj som kämpar, så Elin en stor stark stöd kram från mig.

 50. Tack för att Du delar med Dig av detta svåra!
  Jag tänker på er och känner särskilt med Dig eftersom jag är mamma själv!!
  Det finns Kraft i Familjen!
  Kram från Lena

 51. Brukar aldrig kommentera, men följer dig på bloggen sedan flera år tillbaka. Sänder varma kramar om omtanke. Ge Elin en extra stor kram. Det kommer gå bra!!

 52. Det är tungt när de käraste vi har drabbas. Ni har en tung period framför er. Vi är många som tänker på er och ber för att allt ska gå bra med Elin. Massor med styrkekramar till er!

 53. Sänder många många styrkekramar till dig och de dina. Har läst din blogg i många år och tagit del av ditt liv. Modigt att du vågar gå ut med detta fast det är så tufft för er just nu. Har själv stor erfarenhet av nära som gått i genom cancerrsjukdomar och vi har en bra sjukvård här i Sverige. Skulle dock vilja tillägga att du som redan är LcHF are för över detta på din dotter. Cancer behöver socker och kolhydrater för att växa något vår sjukvård däremot har missat känns det som. Sjukhusvårdn ger fortfarande cancersjuka nyponsoppa, safter och annat sött och gott, vilket inte är bra. Du vet säkert själv att LCHF inte är något märkligt kanske din dotter ent av äter detta redan. Det finns även något som heter Kollodialt silver man kan ta upp till. Det botar inte någon cancer, men håller svampar borta från slemhinnor i mun, svalg och underliv som annars lätt uppstår. Tyvärr tycker inte läkarvetenskapen att detta är annat än humbug, men det fungerar bra båda mina föräldrar samt flera bekanta till dom tog detta innan behandlingen påbörjades och de fick inga biverkningar av varesig cytostatika eller kortison.
  Kram

 54. Brukar aldrig kommentera men känner att jag vill göra de nu.För ett antal år sedan fick vi samma besked som ni nu fått.Hur de kändes kan man ju inte sätta ord på.Tänk om jag vetat vad ja vet idag,hur mycket hopp man kan ha.Idag är vår son 34 år och har två små barn.Vi var 8 drabbade familjer som fick kontakt under sjukdomstiden,i 10 år träffades vi en gång om året för en helg tillsammans och hade så roligt.Bra för oss föräldrar och för barnen som blev så goda vänner.Alla barnen mår bra idag!! Så Lotta de här ska gå bra och Elin Ung cancer är nog bra att ha kontakt med och du kommer få några nya fina vänner de är jag säker på.Kram till er alla.

 55. Mina varmaste styrkekramar till hela familjen. Det kommer att bli tufft. Inte tu tal om det. Ta en dag i taget. När jag fick mina behandlingar så såg vi till att ha något att se fram emot den veckan jag mådde som bäst. Det behöver inte vara något stort. Kan räcka med ett fikabesök i grannstaden. Något som ligger framåt i tiden att sätta fokus på. Kram

 56. Nej fy vad hemskt. Jag blev alldeles kall o stannade upp länge när jag läste ditt inlägg. Vilken mardröm ni befinner er i. Tur att ni har varandra och alla runt om er. Så mycket kärlek. Styrkekram till Er alla

 57. Har läst din fantastiska blogg i ett par år men brukar inte kommentera… Lider med er och det besked ni fått. Ni gör det bra som orkar prata om det men jag tror att det också gör er starkare! Önskar er ett lugn mitt i denna storm. Tänker och ber för er!
  Kram

 58. Usch! Stackars Elin!
  Tänker på er o känner med er!
  Eftersom jag följt din blogg i många år så känns det lite som att en vän har blivit drabbad. Hoppas att allt löser sig och att hon blir frisk💜
  /Jannica

 59. Jag fann inte ord häromkvällen när jag läste din blogg… Var tvungen att stänga av datorn. Tänker på er och känner med er trots att vi inte känner varandra. Men jag följer din blogg och sänder massor med styrkekramar/Ann-Sofie

 60. Hej

  Jag lider med er för jag har själv haft en hjärntumör och jag kan till viss del förstå hur ni känner er. Försök att hålla humöret uppe för det måste man för att man ska orka med.
  Håller tummarna!

 61. All omtanke till er. Fint av Elin och er att berätta och delge. Man vet egentligen inte vad man ska säga när något sådant händer, blir så berörd fast man inte känner er IRL men ändå gm bloggen.

  Varma kramar från Ulrika en trogen läsare

 62. Åh Lotta. ❤️ Jag läser, jag gråter och jag sörjer. Ingen, INGEN, ska behöva gå igenom att ens barn blir sjuka.
  Ni är en fantastisk familj med styrka i varandra. Ni klarar det här och gråt så mkt ni kan och orkar för det lättar och gör det något enklare att klara vardagen.
  Mina tankar finns hos er!
  Elin, du är en fantastisk tjej med stöd omkring dig. Tillåt dig själv vara svag och låt de runt dig ta hand om dig.
  Kram & kärlek till er alla 💕

 63. Kära Lotta! Jag har följt din blogg sedan dina barn var små och de höll till uppe i trädkojan. Jag sänder mina varmaste tankar till dig och din familj och speciellt lilla fina Elin. Jag håller tummarna och stortårna med för att allt ska bli bra.

 64. Åh nej, nej, nej… Fina Elin. Läser med sorg, men det kryper även fram lite glädje åt den styrka ni besitter i familjen. Hoppas allt blir bra. Styrkekramar åt er alla. Tänker på er <3

 65. Får en stor klump i magen när jag läser detta, sitter och jobbar men känner att tiden liksom stannade upp. Vilket fruktansvärt besked. Läser kommentarerna här ovan och ser att det är många som fått samma besked och där allt gått bra. Jag hoppas innerligt att ni klarar er igenom det här. Kommer att tänka mycket på er, önskar att det fanns något jag kunde göra. Många kramar!

 66. Kära familj! Detta berörde mig djupt. Har läst din blogg i så många år så man tycker man känner er fast vi aldrig träffats. När jag bodde i Dubai gav du mig mättnad på min längtan till Sverige med dina fina bilder. När du gjort din fantastiska resa på så många områden har jag verkligen beundrat din drivkraft! När ni nu fått detta besked med er fina dotter känner jag att jag vill att ni ska veta att ni finns i mina tankar, och faktiskt i mina böner. Den kärlek som finns så stark i er familj kommer betyda mycket framöver, vårda den noggrant!
  En stor kram till er alla på vägen!
  Maria i Huddinge

 67. Går själv genom eländet så jag vet hur det är och kommer att bli, men oavsett vad som än händer är det viktigt att aldrig ge upp. Inte för Er och inte för Elin. Jag hoppas på alla sätt och vis att detta ska leda till en nyfunnen styrka och tro på att det fixar sig.

  Till Elin. Tro på dig själv, tro på din inre styrka och tro på att du blir frisk! Även då det känns som att det är hopplöst så finns alla som tänker på dig och vill du klarar detta. Tillsammans blir man stark! Ge inte upp!

 68. Tusen styrke kramar till dig o din familj Lotta.
  Här följt din blogg länge men kommenterar inte så ofta men nu kändes det viktigt.
  Här själv gått igenom när min mamma hade cancer så jag vet att det är tufft! Men bra att vara öppna och att ta hjälp av nära o kära.
  Kran

 69. Neej jävla skit cancer. Jag hoppas er verklkigen allt gott, att ni får komma ur det här friska och ännu närmre varandra. Ni verkar vara en sådan fin och kärleksfull familj! Jag hoppas er allt gott!

 70. Känner inte dig alls men som en främmande människa så måste jag ändå säga att jag hoppas med hela min kropp och själ att hon blir frisk! Kämpa på så mycket det bara går, men tänk också på att våga stå upp och säga nej när du inte orkar göra saker som andra vill… det är viktigt att vila emellanåt!

 71. Jag hoppas innerligt att allt går bra för er.
  Jag går själv just nu och väntar på besked om jag har cancer eller inte och det är fruktansvärt.
  Ni finns i mina tankar.

 72. MEN GUD vad hemskt 🙁 min far dog i cancer 2013 så jag kan det helvetet Kan bara be för er och hoppas hon får leva ett långt liv.

  styrke kramar

  LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *