Utanför köksfönstret

 
 
Utanför mitt köksfönster går det får nu, älskar det! Bästa tiden ute nu, allt är så vackert här hemma.
 
 
Idag ska jag vara med min man, han är hemma nu om dagarna och ledig. Nu har vi lite att göra och det är toppen då med hans lediga veckor. 
 
 
Ha nu en toppenskön fredag!! Ska ta bort plåtarna på poolen och börja inreda lite där nere. Det blir inte så mycket för det är så slitet och inget ställe vi satsar på just nu.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Utanför köksfönstret”

  1. Vad härligt med får utanför fönstret. Jag har oftast harar och rådjur utanför huset. Just nu böljar rapsen gul och det är svårt att slita sig. Hoppas att det gick bra med plåtarna till poolen. Nu är det verkligen sommar i luften!
    Ha en härlig fredag!

  2. Lyckas inte få in någon kommentar på ditt inlägg som handlar om ett hemskt besked. Så jag skriver en kommentar här istället och hoppas ni ser det! Det var så tråkigt att höra att ni fått ett så tråkigt besked om er dotter Elins hälsa. Nu hoppas jag så klart att hon får den bästa vården och att det vänder snart. Det viktiga är att hon blir frisk! Tänker på er alla i familjen och hoppas att ni också får stöd av era nära och kära samt att sjukvården. Kramar i massor till Elin och er andra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *