Att få känna lite lugn i allt det tunga

 
Nu känns det underbart för stunden, Elin har fått bättre medicin och mår bra. Jag känner mig så harmonisk och lugn bara hon slipper värk. Imorse var det fruktansvärt och vi åkte snabbt in till sjukhuset för att få bättre smärtlindring.
 
Min man fixade världens godaste lunch med ostar och skinkor som jag gillar och vi skrattade att det är bara rödvinet som saknades. Jag älskar att få ha humorn kvar. Elin oroar sig mest för håret, men börjar landa i det med. Egentligen så är vi ju ännu bara under utredning för leukemi, allt tyder på det men om vi får göra benmärgsprovet imorgon förmiddag så får vi troligtvis svar redan samma dag och sedan sätts all kraft in på en gång. Sjukt tacksam för svensk sjukvård!
 
 
Vi har ju två barn, så vi får inte glömma bort vår son i allt det här och som tur är har han också massor av fina människor som bryr sig om honom och nära och kära. Jag är grym på att delegera för att vår tillvaro ska bli mer dräglig. Igår lagade min svärfar, man och son mat. Mamma städade och svärmor hade handlat och fyllde frys och kylskåp och min bonuspappa tar hand om sonen. Mitt älskade team! så kom Elins kompis ner med familj så vi fick prata och gråta.
 
Idag visar jag mitt fina träd jag fick till morsdag förra året, det blommor nu så fint. Förra året fick jag detta träd av barnen i morsdag den 25 maj, i år fick vi veta att Elin har leukemi, det är verkligen kontraster. Ta hand om livet, det kan växla fort. 
 
Nu ska jag ladda med lite mat och fortsätta ha en bra kväll här på sjukhuset. 
 
Tack för alla fina ord!!! Jag går tillbaka och läser allt när jag mår bra och har tid. Ni är fantastiska.
 
 
 
Kram Lotta
 
Vår cancerresa kan du läsa mer om här 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

39 reaktioner på ”Att få känna lite lugn i allt det tunga”

 1. Det finns så mycket jag skulle vilja säga Lotta… jag har ju varit där själv – men då var det jag som fick den tråkiga cancersjukdomen. Och precis som du sagt tidigare, var och en gör sin egen upplevelse och har sitt eget sätt att tackla detta jobbiga. Jag vet allt om hur det är att känna sig urstark, och behovet av att samla de man tycker om runt omkring en. Samtidigt som det kommer tillfällen då man känner sig liten och svag, kanske drabbas av stressymptom i kroppen, vill dra sig undan och få grubbla. Då måste det få vara så. De stunderna kommer med…Men alla har sin egen upplevelse och inget är rätt eller fel, även om det finns en slags föreställning "där ute", som förhoppningsvis inte kommer att krypa närmare där man är, just då. Stor kram!!

 2. Blev så ledsen när jag läste vad som hänt din dotter.
  Har ju följt dig länge Lotta & du hjälpte mig den tiden då jag bloggade.
  Skönt att kunna få utlopp för sina känslor när man behöver det, i med o motgångar !
  Underbart att läsa att ni har er nära & kära runt er när det stormar.
  En stor kram till er alla ❤
  Håller tummarna för imorgon…

 3. Känner inte dej alls, men följer dej på instagram och läser din fina blogg. Håller tummar och tår för att allt går bra med din dotter. ❤

 4. Finns inga ord som kan trösta i er situation, sänder därför varma kramar till er alla, och främst till Elin, er fina tjej som verkar vara en så klok person! Tänker på er och följer er på vägen!

  Stor kram Ingela

 5. Hälsa Elin att hon kommer få chans att testa en annan frisyr -lite kul är det att välja bland peruker och få en ny stil. Vi håller såklart tummarna för att hon får behålla håret men om ifall så kommer hon säkert hitta en superfin en…

 6. Jag är bara en blogg/insta följare men vill ändå lämna några ord trots att det är så svårt att finna några…. Att vara där ni är just nu, utkämpande vad som måste vara ett av livets svårast slag, gör mig oerhört ledsen. Och även om jag bara är en främling nere från södra Skåne så ska du veta att jag tänker på er. Jag hoppas innerligt på ett snabbt tillfrisknande för er Elin. 💕

 7. Fy sjutton vilken mardröm att hamna i, jag tänker på er flera gånger om dagen. Skönt att ni har nära och kära som stöttar och hjälper till.
  Ni kommer att gå starkare ur detta och bli ännu mer sammansvetsade som familj.
  KRAM

 8. Ja du Lotta… Det är viktigt att kunna glädjas och gråta på samma gång.
  Jaghar använt humorn genom mycket… Kankse som ett försvar jag vet inte.
  Men jag har även erkänt när jag varit rädd och tagit smärtstillande och lugnande när så krävts. Som när jag skulle göra BMP, då har jag fått en rejäl dos med lugnande innan.
  Ta det om Elin vill… <3
  Som sagt, jag hoppas av hela mitt hjärta att de har fel.. Men du vet att jag mer än gärna svara på frågor annars.
  Håret blir mer en grej man till slut bara klipper av…
  Sov nu och ta hand om varandra!
  Massa kramar Anna

 9. Hej vännen!
  Du är så klok o fin du. Tänk om alla som blir allvarligt sjuka kunde få ha en Lotta hos sig… Då skulle många fler bli friska!
  Med humor kommer man hur långt som helst och helt helt underbart att ni har en stor härlig familj som hjälps åt.
  Stor kram och jag hoppas ni myser med en bra tjejfilm.
  Kraaaaaaaaaaaaaam

 10. En familjs värsta mardröm, men fantastiskt att ni kör på som ni gör och försöker hålla humöret uppe. Värdefullt med all hjälp!
  Skickar över en stor styrkekram!

 11. Så viktigt med människor omkring oss när livet inte riktigt blir som vi tänkt. Så viktigt att kunna både skratta, gråta, skoja, busa och bara göra ingenting.
  Jag känner varken dig eller familjen personligen, men har följt dig på bloggen ett tag. Sänder goda tankar till hela familjen.

 12. Har följt dig här via bloggen i några år, och "känner" dig och din familj endast via den.
  Jag blev så ledsen när jag läste vad som hänt, sänder styrkekramar och varma tankar till er alla och hoppas att allt går bra.

 13. Vilket mardrömsbesked. Man blir så ledsen. Kan bara skicka styrkande tankar och förhoppningar om att allt kommer att bli bra.

 14. Tänker jättemycket på er och vad ni får gå igenom,,,,speciellt Elin. Så lustigt hur man kan få en bild av människor som man inte känner, genom en blogg. Men ni verkar vara en genomgod familj och jag kikar in här nästan varje dag. Kommer att följa er kamp, och jag hoppas innerligt av hela mitt hjärta att det ska gå så bra som det bara kan.
  Styrkekramar till er <3

 15. Kära du💞
  Jag är så ledsen för er skull. Fina, fina familjen, skickar ett fång med styrkekramar till er!
  Önskar jag kunde göra något för er💗

  Stooor Kraaam
  Susanne

 16. Underbara fina du! Vilken styrka och kärlek! Jag tro ni har den rätta inställningen, dela upplevelsen och båga prata med varandra. Jag är mäkta imponerad av er!!! Skicka all styrka och hopp om en ljusare framtid! Massor av kramar å kärlek.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *