Träningsvärk

 
 
Häromdagen hade vi 30 minuter gympa i vår gamla skola där det finns en gymnastiksal. 30 minuter som sagt och jäklar vilken träningsvärk jag fick. Jag körde crosstrainern, utfall, plankan och lite uppåthopp. Sedan sprang vi några varv runt i skolan och i trappen. 
 
 
Bästa köpet på löparskor finns här
 
 
Då vet man i alla fall att det tar lite, utfall är livsfarligt för min kropp 🙂 Snart börjar 10 nya pass med x-fit i byn och det känns bra. Det är bra att ha något en dag i veckan och så springer jag och går. Då känns det som jag får in hela min kropp i den träning jag behöver. Lite yoga också kanske, men jag känner ändå ett lugn här på landet och sällan stress så jag har inte behövt det. 
 
 
Början på nästa vecka får det nog bli en ny runda och bara vänta på ny träningsvärk. Bra att ha ett ställe nära så man slipper åka till staden tycker jag.
Ha en skön lördag!
 
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Träningsvärk”

  1. Åh vad roligt att ha hittat din blogg. Vi hade sommarstuga i huset ovanför ert (sålde 94)och jag har lekt mycket i er gympasal som barn. Väcker minnen av barndomens somrar när jag ser dina bilder där jag känner igen mig. /Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *