Städa bort julen

 
Imorgon börjar jag att plocka bort lite tomtar, de har varit i över en månad hemma hos oss nu och nu känns det bra. Min gran är så fin så den väntar jag med några dagar. 
 
I bloggvärlden är det ofta diskussioner om pyntet kommer fram eller tas bort i rätt tid. Den frågan tycker jag är bara löjlig. Om alla människor gör som man mår bra av och det inte drabbar någon annan så behöver ingen ta illa vid sig. Man ska aldrig förknippa sitt eget liv med hur någon annan lever, så tänker jag. Du gör som du mår bra av, vi gör som vi mår bra av. Visst är det skönt när man kan leva så, behöver bara tänka på sig själv! Fokus ligger på sitt eget, så slipper man bry sig om gud och alla andra människor för det tar bara energi. 
 
Söndagskram till er, min man säger jag luktar höns 🙂 bäst att duscha. 
 
 
Kram Lotta
 
Mer bilder från vår hall hittar du här om du scrollar lite
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Städa bort julen”

 1. Kan bara instämma i det DU skriver …..har bestämt mig för att göra på mitt sätt finns många åsikter hur ja ska agera… skrev ju i en tidigare kommentar att ja e arbetssökande…. Lena Färjestaden

 2. Tack Lotta för att du skrev om din vikt/hälso förändring i föregående inlägg. Jag behöver verkligen ta tag i mej själv och göra en förändring efter att ha lagt på mig så mycket vikt de senaste åren i samband med livskris och skilsmässa och då jag inte orkat ta hand om mej själv.

  Nu är det dags!

  Tack för att du inspirerar!

  Kram, Anneli

 3. Så klok du är! Känner precis som du och har inte tagit bort julen än. Den får vara kvar ett tag till, men jag kommer ta bort tomtarna i början av veckan.
  Kram

 4. Heeeej vännen!
  Du är klok som få du..
  Tänk om alla kunde inse just det…då skulle taskiga kommentarer i bloggvärlden inte existera.
  Här har tomtarna åkt ner i sina lådor för några dagar sedan. Tog ju fram dem rätt tidigt..;) Stakarna o stjärnorna får hänga över 13-helgen..
  Å så fnissar jag…huuua…att lukta höns lät sådär…haha..
  Du skulle vart här förut.. jag badade spa ute i solnedgången…
  Nu tar vi det lugnt med ett glas rött och stålsätter oss för matlagningen…
  Kraaaaam vännen och hoppas du gör detsamma nu…fast med en bättre doft…hahahaa.

 5. Så bra skrivet! Jag håller verkligen med dig. Var och en måste ju få leva sitt liv, på sitt sätt, utan att någon annan måste yttra sig. Så tråkigt om alla gjorde på samma sätt:)
  Kram

 6. Jag plockade bort julen idag. Just de bryr jag mig inte om hur andra gör. Jag tar bort när jag har lust och ork. Tyvärr är hela mitt liv präglar av vad andra tycker och gör. Men de är ändring på de nu. Jag letar djupt inne i mig efter vad jag mår bra av och hur jag och min son kan leva på bästa sätt. Det är dags nu efter 30 år att leva som jag vill. Kram

 7. Kan bara hålla med dig till 100%. Bättre att lägga energin på något annat än att uppröras över och undra hur andra gör. Då blir det som bäst och alla kan få göra som de vill! Här får sakerna vara kvar ett tag till, granen är fin, hyacinterna doftar som aldrig förr och den nya amaryllisen har precis slagit ut. Så här ska mysas lite längre! Kram och ha en skön kväll!

 8. Kan bara hålla med dig till 100%. Bättre att lägga energin på något annat än att uppröras över och undra hur andra gör. Då blir det som bäst och alla kan få göra som de vill! Här får sakerna vara kvar ett tag till, granen är fin, hyacinterna doftar som aldrig förr och den nya amaryllisen har precis slagit ut. Så här ska mysas lite längre! Kram och ha en skön kväll!

 9. Hallå där! Jag plockade undan pyntet rekordtidigt i år, det är ju för sjutton vårfeeling ute 🙂 Oftast brukar pyntet finnas kvar en bit in i januari men som du sagt man gör som man själv känner för, det brukar bli bäst så …Kollar just nu på Spännande hockey men bloggar lite försiktigt samtidigt (skriver lite tyst för att inte störa mannen bredvid mig) haha nä jag gillar hockey men kan göra två saker samtidigt:D Ha det bra Lotta! Kram marie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *