Leva i en ledighetsbubbla

 
Tvättkorgar Ikea, babukorgar här och här, hylla och vita burkar Ikea
 
Jag tycker om när händer saker, när jag har flow och jag får förverkliga mina ideer. Men jag behöver också lugnet och bara gå och lata mig. Men nu har jag nog gjort det tillräckligt för idag vaknade till en trötthet som jag sällan har. När livet känns bara så där tomt och tråkigt. Jag bodde förmiddagen i tvättstugan, så skönt när det blir ordning där. 
 
 
Jag brukar ha den där tomheten efter nyår, min vän Helena påminde mig snällt om att så tyckte jag förra året med efter nyår. Jag är fortfarande i en ledighetsbubbla och kan inte tänka vad jag ska förgylla 2015 med just nu. Jag har inte alls mycket bokat, men jag vet att när jag kommer igång så vips är kalendern full. 
 
 
Om en vecka när barnen börjat skolan och min man börjat jobba då kommer jag nog vakna ur den och sätta igång med mitt och då är jag där igen i den vardag som jag tycker är så rolig.
 
Men just nu vill jag inte vara där, jag vill bara vara i bubblan ett tag till och slippa tänka på 2015 och allt jag vill göra. Snart, snart sätter jag igång och då jäklar ska det börja spruta ideer ur hjärnan tänkte jag 🙂
 
 
 
Kram Lotta
 
…………………………
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Leva i en ledighetsbubbla”

  1. Hu ja, jag vet vad du menar med den där bubblan… just runt jul brukar jag själv ha svårt att ta vara på ledigheten, som man tänkt på den innan. När jag gick i skolan avskydde jag själva helgdagarna, ville det skulle bli vardag igen så det blev liv och rörelse igen, är lite så nu med. Idag har jag jobbat men det var rätt meningslöst för det var ju inga där, på jobbet! Tror du inte alls kommer att ha svårigheter att hitta ditt 2015, som du säger så kommer det nog plötsligt den där dagen som allt faller på plats igen. Man behöver den där bubblan inbland för att hämta kraft, fast just då det pågår känner man sig ganska kraftlös 🙂 KRAM Lotta!

  2. Hej, jag vet precis, vad du menar. Jag är också inte så bra med den där bubblan. I förväg är jag nästan räd och sen, när jag har det lungt för några dagar, jag ville helst inte börja om, bara vara hemma och njuta av dagen. Men på mondag ska jag börjar igen och jag vet, att det ska funkar ganska bra, eftersom det är det riktige livet. Kram Tini

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *