Värme och motion

 
 
Har ni hört att värmen ska komma, vågar man tro det? Jag försöker att inte påverkas av väder i humöret så jag går och gnäller, men jag har märkt att om solen lyser vill jag gärna ut och springa och jag mår så bra av sol.
 
Idag fanns det inte mycket sol och då gick det lite tungt att både komma ut och springa min runda. Men 3.5 km är ju bra det med, förr sprang jag ju inte en meter. Annars är min runda 4.7 km och det är lagom tycker jag. Man blir i alla fall underbart mycket piggare efteråt, trodde aldrig man kunde få så mycket lyckokänslor genom att idrotta.
 
Nu ska Lotta försöka skriva lite boktexter, tur jag ska få hjälp med det framöver så ni slipper läsa alla mina stavfel.
 
Ha det så bra!
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Värme och motion”

 1. Ja, det är ganska härligt att ”hurta” ändå, som jag och en väninna alltid säger. 😉 Utöver dans är löpning den roligaste träningen tycker jag. Man känner sej ju så duktig när man gjort en runda. (Det är man ju också.) 😉

  En fin morgondag önskar jag dej!

 2. Det tar verkligen emot att ge sig ut och springa i kylan, men jag lyckades lura ut mig själv på en runda i morse. Och så toppade jag upp med lite workout med hjälp av en jättebra app – Daglig Workouts. Det är verkligen härligt vad pigg och glad man blir efteråt, trots att man är helt slut!!

  Och så blir jag så himla glad av att se ”vår” fina lykta hos dig!!

  Ha en fortsatt bra dag!!

  Kram Linda

 3. Hei Lotta, du er så inspirerende! Kan ikke du lage en liten guide til oss som er som du var før, og ikke springer en meter- men som gjerne vil begynne? Hvordan kommer man i gang?
  Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *