1år som heltidsföretagre

Tänk att idag är det ett år sedan jag lämnade förskolan för att satsa heltid på mitt företag. Det har varit ett underbart år! Jag har fått vara med om att träffa många olika människor, jag har fått resa, fått nya kontakter, fått göra reportage på uppdrag, fått en agent, jag har en bok på gång osv.
Men mest av allt så är jag stolt över att jag vågade släppa taget, våga tro att det här fixar jag. Det finns dagar när jag undrar om jag får lön nästa månad för det ska gudarna veta att det är mycket som ska till för att kunna leva som heltidsfotograf. Men det har gått bra, jag ser ljust på framtiden. Än så länge har jag sålt till 37 olika tidningar och jag lär mig nya saker hela tiden. Jag har massor av lära och utveckla mig inom foto och redigering så jag hoppas det blir många år till.
Tack till er här som är med mig på vägen. Jag ser på mina besökssiffror att ni finns här, fast vi inte skriver kommentarer så ofta, inte ni och inte jag. Men det gör inget för jag känner att ni finns här ändå.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

20 reaktioner på ”1år som heltidsföretagre”

 1. Bra gjort att våga språnget. Som jag skriver hos mig på min blogg:”Att våga – är att förlora fotfästet en liten stund, att inte våga – är att förlora sig själv”.
  Lycka till i fortsättningen!
  /Kram Carina

 2. Lotta!
  Du är en förebild, modig, positiv och nästan helt vanlig! Med det menar jag att jag tror att många kan känna igen sig i dig trots att inte samma modighet finns i alla! En gång var jag modig och det gick inte alls bra kan jag säga!
  Därför tycker jag det är HELT underbart när det går bra för dig! Jag vet hur stort steget är!

  Carina

 3. Vi är nog många som följer dig
  Mig har du i alla fall inspirerat genom ditt mod . ”Only the dead fish follow the stream” underbar titel på schlagern. Den säger så mycket, om detta att gå sin egen väg.Inte kan man sitta och svara på alla blogginlägg heller , då får man ju inget gjort…
  H. Anne-Charlotte

 4. Du har ett underbart vackert hem och det är roligt att läsa din blogg då och då. Men det är något som stört mig, men jag har inte kunnat sätta fingret på vad. För du verkar vara en fantastisk människa med fin familj, så jag fick inte ihop det riktigt.
  Nu idag när jag kikade in igen, slog det mig; Du är för materalisktisk. Och det är inte dom billiga sakerna direkt som du har.
  Nu menar jag inte att jag skulle bli mindre ”störd” om du hade billigt krafs, men klyftan mellan rik och fattig och fokus på döda ting framstår i din blogg på ett provocerande sätt…

 5. Tack anonym, vad tråkigt att du känner så. Maila mig så kanske vi kan ses på en kaffe så kanske du kan få en annan bild av mig. Jag har både Ikea soffor och dyra lampor. Jag bor mitt i skogen i ett trähus som inte var allt för dyrt istället för i ett dyr villa i staden. Det vore ju roligt att ses så jag får veta lite mer om dig!
  Kram Lotta

 6. Tack för din inspiration! Du ger mig hopp om att också kunna försörja mig som heltidsegenföretagare, det har funkat några månader och jag tror och hoppas att det kommer att gå bra låååång tid framöver!

  Kram Jenny

 7. Grattis Lotta!
  Vilken brud du är TOPPEN!!
  Tack för att jag får ta del av din resa och hur generöst du delar med dig av dina erfarenheter.
  Att våga starta eget är som att ”Hoppa fallskärm utan fallskärm” och det är inte farligt;).
  Du ska också sträcka på dig all den förändring som sker både med dig och med ditt hem har du åstadkommit själv med din vilja och ditt hårda jobb, du är strukturerad trevlig och har fötterna på jorden, det är mycket värt
  Grattis och korka upp i kväl!! du är värd all champange i kväll Skål / Cissi

 8. Grattis till ditt första år!!!
  Jag är i tankarna för att starta ett enskilt företag, skall bara ta reda på lite mer..

  Ha nu ett fortsatt bra andraår =)

  Kram Mia

 9. Ja, vi finns här :)Vi som läser men inte skriver så ofta eller alls. Många med mig beundrar dig för att du är en sån härlig och naturlig tjej. Att du vågar bjuda på dig själv. Så fortsätt vara den Lotta du är. Och Grattis till ditt första år som företagare! Och lycka till även i fortsättningen!
  /Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *