Förkylning

Här har jag åkt på en dunder förkylning…sitter smäck i huvud, näsa och öron. Ingen ork till att blogga på kvällarna. Lägger mitt krut på att jobba på förskolan, ta hand om mina barn och redigera bilder i mitt företag, men kommer snart tillbaka med nya krafter även i bloggen. Under tiden får ni vila ögonen på min lille son som bakat sitt eget matbröd.
 
Tråkigt att känna sig sjuk..jag tycker inte om att känna mig dålig…men så är livet ibland. Bättre att ha feber och veta att man är sjuk på riktigt:-) Imorgon ska jag i alla fall bli fin i håret och det känns bra. Ta hand om er!!
Kram Lotta
 
Mer bakning hittar du här om du scrollar 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

35 reaktioner på ”Förkylning”

 1. Jag måste bara tacka för all inspiration du ger när du delar med dig av dit vackra hem och alla underbara bilder. Jag har så länge drömt om att få jobba med inredning på ett eller annat sätt och nu har jag tagit ett liiiitet steg på vägen och börjat blogga om inredning. Vet att min blogg bara blir en i mängden av alla lantliga bloggar som går i vitt, men jag måste få utlopp för min inspiration någonstans. När jag läser din historia om hur du tog steget och vågade satsa på eget så väcks ett litet hopp hos mig att en dag kanske våga ta steget och leva i min dröm…

  Stort lycka till med ditt företag – om jag bortser från fotandet (som jag inte kan) så har du mitt drömjobb 🙂
  Stora kramar!

 2. Jobbigt att vara täppt ända upp i skallen. Så går man och jobbar och segar med eländet istället för att vara hemma och bli frisk snabbare.
  Var rädd om dig och tänj inte ut dig alltför mycket.
  Kram annika

 3. Kära Lotta.., synd att du skulle behöva åka på en förkylning men du får tänka så här…, kroppen får mer plats till ny, färsk energi efter du ”snorat” ut halva mängden kroppsvätskor!!!
  Fy fasiken.., nääää, det lät ju nästan lite äckligt.., sorry:(
  Ja ja, du förstår nog vad jag menar…!

  Skickar dig mängder med krya på dig kramar.., känner du dom?!?!
  Kram kram
  Marianne

 4. i love this picture, lotta! han ser så finurlig ut på den, din son 🙂
  krya på dig nu, vi får hoppas att frissan trollar bort din förkylning samtidigt som hon gör dig fin i håret!
  kram
  ingela

 5. Ljuvlig bild!

  Sitter själv här med fula förkylningsblåsor långt upp i näsan. Usch & fy, säger jag bara!
  Hoppas du kryar på dig snart, vännen

  KRAM Pernilla

  Ps. Tack för din rara hälsning hos mig!

 6. Hej Lotta!
  Jag har sedan influensan i slutet av november levt med täppta bihålor och snuva, vet hur du har det. Hoppas du kryar på dig snart och blir av med snuvan snabbare än jag! Här skiner solen idag och jag skickar dig ett par värmande strålar, kanske det hjälper lite!
  Kram
  Elle

 7. Usch ja denna förkylning 🙁
  Jag har me en sådan 🙁
  Fast jag har TIPS för sådant i mitt blogginlägg som nu syns 🙂 Så du får kika in :))

  KRYA PÅ DIG nu Lotta!

  Varm vinterkram Lisette /Vardagslycka

 8. Och sonen är lik mamma eller hur? Men du Lotta, ta och krya på dig ordentligt nu. Det låter som att du gör ganska så mycket faktiskt trots att du inte har någon energi eller hur det nu var;)

  kramis Lisa

 9. Det är inget vidare med förkylning eller att vara sjuk över huvud taget… Hoppas du inte ha något inbokat i helgen så du kan ta det lugnt och kurera dig! Krya på dig! Kram Stina

 10. Så tråkigt att du åkt på en rejäl förkylning! Se nu till att vila och sköta om dig på bästa sätt så kryar du snart på dig!
  Vad duktig din son är som bakat eget bröd! 🙂 Kanske en framtida bagare? 😉
  Ha det så bra nu, Lotta!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *