En härlig dag.. med mycket fotograferat

Jag tar så mycket bilder nu..skulle kunna ha 10 inlägg, men jag kommer mig inte för att visa dem:-). Har ett annat system nu när jag lägger in bilder när man fotar i raw dvs. det tar lite längre tid.
 
fo
Idag har min underbara granne ställt upp som modell när jag fotat juciepress och milkshake åt Ankarsrum assistent. Efteråt fick vi festa loss på det goda:-) Det är tur man har goa vänner. Vi har känt varandra från vi var 8 år och är numera närmsta grannar…grannar är det inte så gott om här:-)
 
 
Bilderna blev bra och jag känner mig nöjd. En härlig dag! Alla bilder på pastellmaskiner får ni se i mars. De är så fina så jag skulle vilja behålla dem allihop.
 
Nu ska jag ta och röja här hemma. Vänder till en hel del när jag fotar. Bunkar, slevar och matvaror i hela köket. Tur att ingen ser hur det ser ut bakom kameran. Visar mer bilder framöver. Ska förbereda tända ljus och en mysigt mellis med barnen. Älskar att få vara hemma och möta dem i dörren på fredagar. Ta hand om er!

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

43 reaktioner på ”En härlig dag.. med mycket fotograferat”

 1. Hjälp så många inlägg du alltid hinner med! Du har nästan alltid rekordet på bloggkoll 🙂 Så mycket fint! Dina nyårsmål var kanon tycker jag, jag håller med dig och har försökt detsamma nu när man är lite piggare. Kram, Tina

 2. Hej raring! Lyllo dig med alla dina fina maskiner! Få betalt för att baka – vilken grej! Själv sitter jag här och väntar på att det ska bli dags att gå hem…

  Kram
  Lena

 3. Hej på dig!

  Vill bara informera dig om min nystartade blogg, jag bloggar om allt från inredning till annat som förgyller min vardag!

  Just nu kan du se hur min lägenhet har förvandlats från ett fallfärdigt vrak till en ljus och mysig liten bo-plats!

  Välkommen in! /Emily

  Blogg: emilysvitadrom.blogspot.com

 4. Bilderna är ju så fina Lotta! Kul med ny kamera och allt. Härligt att få möta upp familjen till veckoslutet. Det betyder så mycket att finnas där när barnen kommer hem. Mina är stora så den tider är nu förbi, men det är inte helt fel att möta sin man eller! Marie

 5. Underbara bilder! Kan tänka mig att det blir lite stök på sidan om, tur att du inte har vidvinkel… Toppen att grannen ställer upp som modell. Bra grannar är guld värt! Kram Stina

 6. jag är såå nyfiken på hur ni bor. jag är så sugen på att flytta ut till landet men vet inte om jag vågar ta steget. Är rädd att det blir så ensamt då folk inte så gärna åker och hälsar på om man bor några mil bort.Det blir långt till gymmet och långt för barnen till kompisar och man måste skjutsa och hämta hela tiden. + dyrt med all körning. Hur är det för er? är det bara positivt med allt eller är det inte bara bra att bo på landet ? /en som står i valet och kvalet.

 7. Hejsan jätte fina bilder, ja visst är det mysigt att få ha en mysig feredag med barnen, jag slutade tidigare så jag och grabbarna får en riktigt lång dag tillsammans. Ikväll är det bara jag och grabbarna hemma så vi ska tända en massa levand ljus och äta popcorn och annat gott. Är så mysigt att vara mend dom och njuta av ledigheten. Ha en bra helg kram jessica

 8. Skule gärna vara med en fotofm och se dig i aktion…+ att hjälpa till att mumsa i sig alla gosaker vore inte så dumt*fniss.
  Vill ha en sån där maskin…..suck!!!
  Ha en fabolous friday nu gumman.
  Kram kram

 9. Nämen Lotta, har du blivit mörkhårig! 😉 Jättefina bilder, kan tänka mig att du vill behålla maskinerna 😀

  Känner så väl igen mig med att man rör till när man fotar. Jag har också fotat idag (för Ellis) och ska strax resa på mig och snygga till igen. 😉

  kram Mia

 10. Du har all grunn til å være fornøyd med bildene. Ble virkelig lekkert med de fine stettglassene på de hvite hyllene, syns det ble ekstra fint med orkideen i forkant. Så bra at naboen stilte opp som modell. 🙂

  Flott vinterlig bilde under av sparkene deres. Likte også så godt headeren din. Det passet godt til vinteren, hvor man gjør mange innesysler. Likte alt jeg. 😉

 11. Det verkar verkligen som om det har varit en härlig dag för dig… Fler bilder… Jag skriver på om att du måste visa fler underbara inspirationsbildetr!:)

  Ha det bäst! ÅSE

 12. Hej!

  GUUUD vilket roligt jobb det låter som om du har! Kul också att du är nöjd efter en lång dags slit. Snygg granne har du också. Vilken tur 😉

  ÖNskar en fin helg.

  Kram,

  Anna

 13. Härliga bilder, speciellt den första! Älskar lila, rosa och så vitt förstås 😉
  Men jag har en fråga…Var har du köpt dom fina glasen???? Skulle vilja haft typ sådana, fast när jag väl hade bestämt mig, ja då hade IKEA slutat sälja dom ://
  Älskar din blogg <3
  Kram Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *