Vinter på landet

Familjen spark:-)

 
Hej på er alla mina godingar:-) Jag har fullt upp här hemma på landet nu med att fota både assistenter och familjer..men jag klagar inte. Hade inte trott att mitt lilla företag skulle ta så mycket tid på kvällarna. Men så är det och jag är bara glad över att ha mycket att göra. Papper och redigera bilder tar tid!! Men jag älskar båda mina jobb och tv lockar inte mig på kvällen. Idag har jag fått ytterligare en till bröllopsbokning. Är du intresserad av att bli fotad i maj har jag endast ett fåtal tider kvar.

 
Nu är det så mycket snö på alla våra stora träd så man ser knappt huset. Bakom grässtråna ser ni vår gamla skola. Ni har önskat mer bilder där ifrån och det kommer.

 
 
Ta hand om er!

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

24 reaktioner på ”Vinter på landet”

 1. Gratulerar till vinnarna!
  Härliga vinterbilder. Vad roligt att ditt fotande går bra, mycket bokade tider!
  Ha en skön kväll!
  Anna-Karin
  hemochting

 2. Åh, vad GLAD jag blir! Jag har tänkt på din tävling flera gånger under dagen och hållt tummen! Vilken lycka då man ser sin bloggs namn som vinnare! Tack snälla!

  Ett stort grattis till alla besökare och jätte kul med alla jobb som trillar in. Så spännande att få så många olika uppdrag.

  Jag mailar adressen. Kram Stina

 3. Tänk vad vackert det är ute, jag slutar inte att fascineras av all rimfrost och snö. Dina foton visar verkligen hur vackert det är.
  Vill oxå önska stort grattis till vinnaren i din tävling, ännu en blogg som jag inte hittat tidigare. Får ta och göra ett besök.
  Kram,
  Regina

 4. Följer din blogg och njuter av alla fina bilder du tar- vilken inspirationskälla du är! Får så mycket idéer och inspiration härifrån (min man kanske inte är lika förtjust varje gång haha, som tex trädkojan ni byggde i somras som jag tycker min man också kan försöka sig på…!)
  Tack för att du delar med dig!
  /Helena

 5. Hej Lotta!
  Låter bra att komma i säng i tid! Sömnen är sååå viktig, jag gillar att sova..*ler*…så väldigt skönt speciellt denna mörka årstid!

  Superkul med alla dina jobb som trillar in!

  Väldigt vacker bild på sparkarna där i snön…

  Önskar dig en härligt skön och mysig helg!
  Kram Mariette

 6. Jag tror inte att jag har upplevt en sån vacker vinter någon gång. Det gäller att fota nu så man har på lager till andra år. Du har fångat det fint med sparkarna.
  Men så roligt att ditt företag går så bra. Gratulerar till att du satsade rätt. Sen kan jag förstå att det är mycket att göra men du trivs………….
  Kram

 7. Hej Lotta,

  Bilden på sparkarna väcker minnen från barndomen hos mormor och morfar på landet. Vad kul vi barn hade! Tack för påminnelsen 🙂

  Trevlig helg,
  Sanna

 8. hej själv, goding! visst är det vackert nu. jag hörde om ett gäng japanska turister som undrat om vi spolar våra träd så att de ska bli så där rimfrostiga och vackra som de är nu 😉
  ha en mysig familj, vännen.
  kram
  ingela

 9. Åh men det är väl härligt att du har fått mycket jobb, grattis till dig iom din framgång med företaget. Hoppas du bara stannar upp ibland och tar det lugnt och njuter emellanåt, fast det tror jag allt att du gör. Hoppas du kommer att kunna visa några bröllopsfoton på din fotoblogg sen. Går själv och längtar tills det att sambon känner sig redo att bli man istället för sambo 😉 Därför är det så underbart att under tiden att inspireras av vackra bröllopsfoton.

  Ha en fortsatt underbar dag! kram Linnéa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *