Fotografera bakning av bullar

Här kommer lite bilder från dagens foto av bakning i mitt kök. Jag är verkligen glad för detta uppdrag..jag som älskar att baka. Idag var jag så i gasen, så av misstag tog vi fullkornsmjöl hi, hi. Men bullarna blev goda ändå:-) Tur att man inte kan se det på bilderna.

 

Båda mina barn fick idag hoppa in och baka. Företaget önskar några bilder där även människor är i action. Jag har fått friheten att styla och fota som jag vill och det är verkligen skönt. Om man är styrd blir ofta kreativiteten låg. Jag måste få frihet för att våga.

 
Jag är jätte glad att jag vågade investera i ny kamera. Det är verkligen en glädje att fota med den. Idag är första dagen som jag kände trygghet i att fota med den nya kameran och bara det kändes underbart. Det blev väldigt många kort på bara bullbaket och det kommer vara svårt att välja. De är alltså inte säkert att just dessa bilder blir de bilder Assistent orginal väljer.

 

När allt var klart kunde vi festa på nybakade bullar och även nybakat bröd. Imorgon blir det bilder med den svarta maskinen och då är det matbröd som gäller och ett annat tema. Wieee så kul!

 
Ha en riktigt skön kväll!

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

45 reaktioner på ”Fotografera bakning av bullar”

 1. Bullbak är alltid skoj!
  Jag bakade häromdagen i Prinsessan Lili Fee formar – såå söta till tjejernas stundande kalas!
  Att utforma bullarna i olika utseende är också skoj – jag föredrar ju mina ”blommor” 🙂

  Fin formar Du hittat! Såg att Cervera butiken hade såå måånga fina med nu!

  Varm kram Lisette

  TACK för Ditt inlägg att Du tycker vi har det fint hemma! *hjärtevarm*

 2. Härlig bilder, roligt att se den nya kamran, berätta gärna mer om den och hur du arbetar med den. Jag försöker lära mig hur det går till att ta så fina inomhus bilder som du gör.
  Kram Ulrika

 3. Men åhh så kul att få mixa nytta med nöje….eller det blir ju nästan nöje med nöje för din del!?!? ;o)
  Kul att du fått ett så passande uppdrag.
  Ha en fortsatt mysig helg!
  Kram Malin ♥♥♥

 4. Jag har köpt på mig en hel trave med mysiga bullformar. Allt på grund av dig, eller rättare sagt TACK vare dig. Jag blir inspirerad till att baka varje gång jag ser dom i skåpet och så mycket roligare det är att baka med fina formar. Sen kikar jag in här och blir ännu mera inspirerad av dig 🙂 Härliga bilder du bjuder på, ser ut som om du och kameran lärt känna varandra nu 🙂
  Ha en härlig söndag.
  /Karolina

 5. Stort grattis till ditt uppdrag. Det är ju kanon att du får ett sådant som start. Passar dig som handsken. Ser ju så smarrigt och gott ut. Hoppas att du får vila och njuta lite i helgen också.

  Kram Ullis

 6. Tack Lotta för de fina orden du gav mig! Värmer gött i det lilla hjärtat :o)

  Och till synes har du lärt dig kameran! Fin fina bilder ;o). Och jag ska också ta att investera i en riktig köks maskin när miljonen dimper ner. Måste vara underbart enkelt och roligt?!

  Ska bli roligt att följa din lärdom med den nya kameran.

  Många Lördags kramar Erika

 7. Mmmm hembakta bullar, finns det något godare??? Tror inte det…

  Vilka bra bilder, vilken skärpa!!! Vad kul att det går bra för dig nu när du har tagit klivet fullt ut i fotobranchen!!

  Kramar, Marita

 8. Verkligen ett passande uppdrag för dig!

  Och dom är ju superbra när man bakar. Köpte min för länge sen, men den är hur bra som helst, skulle aldrig klara mig utan den!

  Tycker den svarta är jättesnygg…

  Kram Pernilla

 9. Hej!

  Det du skriver om vikten av frihet känner jag så väl igen mig i! Jag upplever samma sak i mitt arbete. Styrd forskning skapar ingen kreativitet och glädje i vare sig utforskandet eller själva skrivandet! Men det skall vara hyfsat modiga finansiärer för att tillåta frihet…

  Lycka till med ditt häftiga bak-bild-projekt!

  Kram,

  Anna

 10. Vilket härligt jobb du har på gång. Muggen som det står kärlek på är så söt. Skulle nog vilja köpa en sån . Ska kíka in på deras hemsida. Kram

 11. Det där uppdraget är ju såå rätt för dig Lotta!! 🙂

  Jättefina bilder från bakandet o vad söta dina barn är!

  Ha en mysig söndagseftermiddag!

  Kram Jenny

 12. Bakade supergott morotsbröd här om dagen som jag varmt rekommenderar. Nyttigt och gott vilket jag tror att barn gillar gott. Fina bilder – klara i färg och inget sudd här – jag är hopplös själv och skulle gärna vilja ha ny kamera! Kram Marie

 13. Vilket roligt fotouppdrag du fick! Kul att involvera barnen samtidigt som du kan ta bilderna hemma i det eget kök, och vilket fint kök sen!
  Hoppas beställaren blir nöjd med dina pics.

  Kram Annie

 14. Nøj hvor ser det hyggeligt ud. Vi er også vilde med at bage, men det ser ikke helt så smukt ud mens vi gør det. Billedet med flormeldisen der drysses er fantastisk.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *