Nätshopping piggar upp..jag erkänner

Jag har hållt mig länge, länge från att handla en massa strunt som min man kallar det..fast han låter mig hållas:-) Men nu gick det inte längre. Jag älskar Greengate och var bara tvungen att beställa lite nytt från Elsas hem. Någon som känner igen sig?

Det är nästan så man tror att fingrarna slinter på tangenterna när man beställer ibland.. oj…blev det så mycket..hur gick det till ????:-) Det ska tråkigt nog betalas också. Numera kan jag handla lite i mitt företag. När jag fotar och stylar går det åt en del rekvisita. Men jag försöker att tänka mig för, jag sparar numera till upplevelser. Nästa år i feb-mars då skulle jag vilja ut och resa…resa långt bort. Jag vill ge något tillbaka till min familj av det lilla jag kommer tjäna på att fotografera.


Denna underbara termos bara skrek…ta mig till Lotta och så fick det bli..hur skulle jag kunna hindra det? Jag har en last till och det är blommor..vill ha dem överallt. De förgyller min vardag.

Nu väntar en dag med städning och två snorisar här hemma..så bäst att väcka den snoriga maken och be om frukost. Eller är det den bloggande frun som borde bjuda den sjuka mannen?? *ler*.

Ta hand om er!
Kram Lotta
Kul är att nu finns mina bilder i Bagaren och kockens butik under Anskarsrum assistenter..Stolt och glad!!

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

40 reaktioner på ”Nätshopping piggar upp..jag erkänner”

 1. Haha! Har precis nu varit och hämtat mitt paket från Elsas Hem på posten med exakt samma termos (den talade till mig också)! Köpte påskservetter, Mailegpåskharar och lite annat smått och gott. Har inte berättat för maken ännu :O)

  Trevlig Helg!

  Maria

 2. Åh ibland önskar jag att vi bodde kvar i Norden! De flesta företag som alla bloggisar tipsar om, skickar inte till utlandet, inte ens klädeskedjorna (H&M mm)! Men jag får njuta av alla vackra bilder istället och sen är det ju inte alls dumt att kunna sätta sig på en uteservering i januari heller *skrattar*. Och som tur är så finns det massor med inredningsbutiker här nere 😀

  Hoppas att du får en ljuvlig fredag, sötis och njuter massor med din fina familj!

  Kram

  Angelica

 3. Hej Lotta
  Jag känner definitivt igen mig!! Har alldeles nyss fotat några av mina senaste shoppingprylar =)

  Tack för en trevlig blogg med MYCKET fin inspiration =)

  Trevlig helg /Kram Malin

 4. Det farliga med att blogga med er inredningstokiga bloggare som har så mycket tips vad gäller nät-butiker är att det blir dyrt som fanken.

  Snart kommer det att landa skitsnygga lampor från Ellos (skulle jag själv aldrig tippat på). Och sedan lite plock från Cosas.

  Ser fram emot dessa.

 5. Hej Lotta!
  Åh har du köpt den supersöta termosen! Den har jag oxå kikat på, tror bestämt att den ropar på mig oxå;)

  Hoppas allt är bra med dig!

  Ha en mysig helg,

  kraam Jenny

 6. Jag förstår PRECIS!
  Termosen är udnerbar. Jag gillar också Greengate, och Rice, och Elsas hem…herregud kvinna, du gör mig köpgalen och jag som precis sprungit en runda på stan, har nog inte råd att springa en runda på nätet också, hur mycket jag än önskar =)

 7. Klart att man ska få nätshoppa (eller annars bara shoppa) allt emellanåt. Jag hämtade nyss hem mitt paket från ctshirts.co.uk. Stor lycka! Underbar cashmerehalsduk & en svart tröja… *myser*
  Ha en bra weekend!

 8. Vet du jag är faktiskt duktig på att INTE beställa. Blir lite stressad när det inte får plats och just nu är skåpen fulla så då måste jag kasta nåt gammalt först… Men titta är ju gratis. 🙂

  Riktigt god helg!
  Emma

 9. Åh jag är också så kär i den där termosen, ett bra köp du gjorde tycker jag ; )
  Jag måste kolla vad min budget säger om det innan jag gör något impuls köp. Fast är det verkligen impulsköp när saken är sååååå fin. en-måste-ha-pryl talar ju för sig själv : )
  Är det ditt walk-in-skafferi man ser på bilderna? så fint med ett fönster där och hur du placerat alla saker. Supernice!
  Tacke care/ Annie

 10. Känner igen sig??? Ja visst!!! Och just från Elsas hem har jag fått hem Green Gate – handdukar och en skål! Så fint och fräscht! Våren år på G, säger jag bara!
  Ha en härlig helg, Lotta!
  kramar Olg@

 11. Vad skönt att köpivern drabbar andra också. Idag kom jag av en händelse förbi plantagen….De hade massor av blommor för 20 kr. styck. Gissa om jag köppte…hm..Ha en fin helg/Gela

 12. Ja oj va det är kul att nätshopa, precis som du sa ”men oj…hur blev det så här mycket?” det har man ju vatt med om några gånger!
  Ha en skön fredakväll och helg! Åse

 13. neeei lotta, dette kjenner jeg meg absolutt ikke igjen i… hi,hi
  farlig, farlig – men herligt herligt!!!

  digger den nye headeren din!

  ønsker deg en herlig helg lotta!

  klem beate

 14. Hej! Kikar in till din blogg varje dag. Den förgyller min vardag! Verkligen trevligt med dina foton o ditt fina hem som vi får ta del av!!! Kram Anna

 15. Vårkänslorna infinner sig när jag kikar in här hos dig!!! Förstår dig precis när du säger att saker och ting ”ropar” på dig….KÖP MIG….Lider av samma ”åkomma” *fniss*
  Ha en goooooo helg!!
  Kram Malin ♥♥♥

  PS vi har en tävling på G hos oss…välkommen in!! DS

 16. Jo det där känns igen, om webbutiker.. Rent livsfarligt men så kul och det finns ju hur mycket fint som helst att välja på..

  Ha nu en bra fredagskväll och lördag..

  Kram Mia

 17. Tycker nog att all slags shopping är uppiggande… Jag har varit lite ”sen” med att komma på tjusningen med att shoppa via nätet, men gud vad det är smidigt. Jag har blivit helt kär i assistenterna du har fotat. Mycket stark VILL HA-faktor!!! Hoppas att du får en trevlig helg.//Kram Maria

 18. Blommor är underbart!
  Det är ju ett MÅSTE i varje hem för stämning o trivsel! 🙂
  Måste fråga : Du skrev att du köpt vita Pelargonier i ett tidigare inlägg!!! Va? Undrar jag? Va det verkligen vita PELARGONIER??
  I januari??
  Din vita allergi Primula du visar idag är såå fin o strået vassare dom vita Saint Paulorna!!! Gudomliga!
  Jag är utbildad Florist o det finns alltid mycket av blommor i vårt hem! *LOVELY*

  Kul att det går såå BRA för Ditt företag – Du är duktig!

  Trevlig helg Lotta!

  Varm kram Lisette

 19. Visst är det svårt att låta bli när det finns så mycket fint. Har också gjort en beställning från Elsas Hem som jag väntar på, sååå mycket fint. Tack för så mycket fina bilder och inspiration som du alltid bjuder på. Du förgyller vår dag!(Och gör oss shopping sugna.)
  Kram Lotta

 20. Å va mycket härlig inspiration, och vilken termos och vackra blommor!!! Och så härligt, bara juit HÄRLIGT med pelargoner och körsbärskvistar redan, vi ser framåt och LÄNGTAR och du hjälper oss på traven Lotta!!!! Mari.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *