Skafferi..första halvlek..

 
Visar er några glimtar från skafferiet..har nu målat två gånger och det kommer sannerligen behövas fler..suck..jag är så otålig..men jag tror att det i slutändan kommer bli bra. Det kan bara bli bättre..hur det såg ut innan kan du se här

Nu ska jag ut i vårsolen..vi har super fint vårväder med ca 15 grader varmt..underbart. Idag ska vi även bli kaninägare igen..min dotter längtar så att det gör ont i hjärtat..i höstas åt en djur upp våra fyra kaniner och nu ska vi äntligen få en ny.

Ha en skön dag..vi ses snart igen
(Om min söta man läser detta från varmare breddgrader..så går det att skicka mail..sötnos..)
Kram / Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Skafferi..första halvlek..”

  1. Lotta du är duktig!! 🙂 Det kommer att bli så ljust och fräscht, när det är klart.Ha en underbar dag i det ljuvliga vårvädret!

  2. Hej!Har klippt mig och gjort slingor. Det känns vårfräscht!Tog mig en kopp kaffe och kollade din blogg under tiden. Snart ska jag ut i vårsolen och fixa lite ute.Ditt skafferi blir nog jättebra och det ser bra ut nu också. Jag kan se ditt skaferí framför mig med vackra burkar och flaskor med saft och syltningar och annat smått och gott. Tänk att ha ett sådant!Ha en bra helg!Njut av solen!//Jeanette H.

  3. Hej igen!Så mysigt att bli kaninägare. Vi har också haft kaniner – vädurskaniner, när ”barnen” var yngre. Även tre omgångar kaninungar. De är så otroligt söta, speciellt när de är små (men senare också).Njut av helgen! / Jeenette H.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *