Jag vill ut och resa…

Vi hade bestämt oss för att inte resa i sommar..men längtan är så stor. Jag bryr mig inte om materiella saker. Behöver ingen ny soffa eller nya möbler. Allt jag vill ha är upplevelser. Ikväll ska jag kika runt på en resa. Vart som helst bara för att ha något att längta till i sommar.

Jag har fått så många bokningar i mitt lilla företag att vi kan unna oss detta. Kan jag få ge min familj en resa för all tid jag lägger på fotograferingen då är det mycket värt för oss. Man måste få något kul tillbaka för att orka. Hade tänkt att åka långt bort och spara länge..men det är inte jag. Jag vill leva i nuet och behöver inget fint hotell…fast det blev det visst ändå. Denna gång är jag glad över att bara få komma iväg..
Ha det gott!
Bilderna är från förra årets resa till Rhodos..länk på begäran
Kram Lotta

(klicka på bilden) eller

www.louishotels.com/hotel_GRE_CFU-LCCB_Louis_Corcyra_Beach.html

P.s Den nya resan blev bokad hit för er som ville veta. Vi var där som ungt par på vår första resa och har drömt om att få visa våra barn denna underbara ö ..Korfu. Det blir nostalgi och komma dit igen…vi kör all inclusive

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

37 reaktioner på ”Jag vill ut och resa…”

 1. Tycker jag verkligen du är värd.
  Låter härligt. Jag har precis snöat in på Toscana…jag vill titta ut över en olivlund, skriva min bok och dricka mitt vin…underbart! Längtan och drömmen bort är ibland minst lika härlig som resan i sig =)
  Kram /J

 2. Hej!
  Visst kan man försaka annat för att få komma iväg lite. Mitt fotograferande har gjort att vi åker till Thailand nu i vår, behöver jag nämna att jag längtar??
  Kram

 3. En resa skulle pass mig fint just nu. Men när min man reser så mycket i sitt jobb så är han gärna hemma när han får vara ledig. Det blir att ta till den kvinnliga listen 😉 Hoppas du hittar en trevlig resa!

 4. Jag har bokat till La Gomera och längtar så efter det.
  Jag gör det veckan innan mässan i Stockholm för det lär behövas med ren avkoppling innan det kör igång.
  Kul att det går så bra för dig men så är du ju himla duktig också.
  Med andra ord inte konstigt.
  Kram ochlycka till med letandet.
  Annika

 5. Hej Lotta,

  Ser jättehärligt ut! Nu får jag också längtan..hihi Senast vi var iväg var vi tre veckor på Gran Canaria mitt i juli! Det kan jag rekommendera. Väldigt varmt var det men relativt lugnt med turister. Det var mest den spanska befolkningen som semestrade, engelsmän o tyskar.

  Så tänkte jag passa på att fråga om det är någon mer än jag som har blivit hackad på Blogger? Någon gång i em hände nåt och nu kommer jag inte åt min bloggsida, blä! Blir omdirigerad så fort jag försöker. Kan logga in på Blogger/Google och göra inlägg men det går inte komma åt bloggsidan. Jag blir tokig!

  Jag utfärdar en varning till er alla och ett tips: byt lösenord!

  Ha det bra,
  Sanna – My Blueberry House

 6. Vad härligt med en resa. Berätta gärna vart ni bokar er. Jag behöver få supa in alla andras resor just nu känner jag när jag själv inte är på väg…

 7. Satt för en stund sedan och planerade ihopa en resa till paris och disney, NU mår jag bra… precis som julen man längtar och längtar, ska bli härligt att sticka iväg med hela familjen. Kul att ditt företag går så bra det är bara till att gratulera! Åse

 8. Thailand på lördag,hoppas jag 😉
  Sista minuten eller?!? Det blir bara flygstol som bokas för oss och sen får vi se vad vi hittar på.
  Koh Tao eller Kao Lak eller…
  berättar mer senare….
  Ha det gott!
  Kram Carina

 9. Härligt Lotta!

  Absolut är det skönt att ha något att längta till.
  Spännande att få komma tillbaka till en plats ni tidigare varit på.
  Kan tro att det känns Bra!
  Bilden ser inte helt fel ut.

  Själv ser jag fram emot två veckor på Österlen i sommar.En dröm jag haft i många många år.
  Äntligen!

  Ha en bra onsdag.
  Kram
  Linda

 10. Visst är det härligt att resa! Viktigt att unna sig något med hela familjen ibland….vi gör kortresor lite då och då, billig flygstol och B&B så det inte blir så dyrt. Det är perfekt om man inte har råd eller kan vara ledig men ändå vill iväg!
  Ha det bra/ Helena

 11. Bra tänkt! Att resa med familjen innebär nyladdade batterier som man lever av länge, länge…det är värt varande dyr krona. För det brukar ju inte gå obemärkt förbi när man bokar sig till värme och bad! Tack och lov har de börjat köra en del direktflyg från Umeå. På så vis slipper vi ytterligare tusenlappar på STHLM-flyg och ev. boende! Klart onödigt 😉

  Önskar en fin dag. En ljus dag och blåsfri 😉

  Anna

 12. Åh Vännen, så underbar med en resa vill verkligen iväg själv men blir några små istället en lång helg på sportlovet till en malå, påsk i stugan, och drömmer om utlandet till våren. Mannnen åker ju alltid men min pappa till norge en vecka och i fjol åkte jag och mamma till mallorca med barnen istället underbart. En triss lott behövs för att kunna genomföra det igen.
  Ha en underbar dag.
  Kram Theres

 13. Det tycker jag. Man ska ha nåt att längta till/efter och ha nåt i ombyte för all vardaglig (kanske roligt med men ändå vardaglig) man har i livet. Och inte minst bara miljöombyte är ju guld värt!
  Vi åker aldrig utomlands, men det finns SÅ mycket att upptäcka i Sverige! Och fina platser…
  varma kramar i snöoväder till dig, Lotta!
  Olg@

 14. Ja nu längtar man efter sol och värme, när jag tittar ut är det mer snö, det har inte snöat så här mycket på många år. Det är svårt att få känsla av vår.
  Härliga sommar bilder.
  Kram Ulrika

 15. Åh vad härligt Lotta!
  Hoppas ni får det underbart!!
  Vi ska också ut och resa… Vi har skippat alla dyra renoveringar och dyra julklappar o presenter. Vi gör något tillsammamns hela familjen i stället…
  kraam Susanne

 16. Grattis på din födelsedag goa Lotta! Hoppas du får en mysig dag.
  Tack för titten hos mig.
  Vad härligt att ha en resa framför sig med all inclusive. Det har vi pratat om. Vi har inte varit på Korfu, men Kreta, San Torino, Kos, Cypern m.m Vi brukar resa varje år och i somras var vi i Italien, Toscana. I år kanske vi blir hemma och njuter av fint väder och turer med vår båt…
  Grattiskramar från Susanne

 17. Härligt med en solresa.. Jag har inte varit på en sådan sedan -91, har inte funnits pengar och det finns det inte nu heller så det lär dröja innan jag lär komma iväg på en solresa.. Men drömma kan jag 😀

  Kram Mia

 18. Härligt! Underbart! Har en längre tid varit sugen på en resa jag med …och efter att ha fått reklam från stället vi bodde på i Mexiko…så är lääääängtan stor…..men vi kanske nöjer oss med Spanien i år…hela högen tillsammans…en riktig storfamilj på äventyr i kända omgivningar.
  All inklusive funkar bra om man är barnfamilj…..själv tycker jag att det mer genuina är skojsigare…men var sak har sin tid…..Må så gott i drömmarna och när det verkligen är dags!
  Kram, kram
  /Lotta

 19. Hej på dig. Vilka underbara bilder =)
  Sitter här o tittar ut, snöstormen är nog på väg hit ser det ut som…Blåser så in i norden och snön vräker ner =(
  Vi ska också iväg i April, och jag längtar såååå =) Denna gång blir det bara sol o slappa med barnen för hela slanten =)

  Kram Pirre

 20. Jag älskar också att resa! Tyvärr måste vi hålla lite i pengarna nu under småbarnstiden (vill inte vara på jobbet för mycket…) men lite resor blir det allt ändå! Kul att komma iväg till samma ställe som ni var på första resan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *